maandag 31 oktober 2011

Mijn Wishlist OktoberJe kent het misschien wel, je kijkt op een beautyblog en ziet een geweldig product staan waarvan je bijna gaat kwijlen. ;)
Misschien heb je dat niet, maar ik ken dat zeker wel.

In ”wishlist” laat ik jullie elke maand zien welke beautyproducten mij zijn opgevallen in de afgelopen maand.
Vandaag is het dus over de producten die mij opvielen in de maand Oktober.

Dit keer niet een hele grote wishlist trouwens, ik vond deze maand wat minder producten voor de wishlist..

bron foto
Als eerst nagellak van 'The Muppets' collection van OPI. Van een paar nagellakjes zag ik op Beautyscene de swatches. De leukste 3 vind ik Warm & Fozzie, Meep-meep-meep en Gone Gonzo!
De prijs van een lakje is volgensmij €14,95 en dat vind ik erg duur dus ik zal er waarschijnlijk geen kopen,     haha en nu maar hopen dat er een winactie ofzo met één van de nagellakjes komt.


 
Dan de collectie 'Beetlejuice' van Models own, ook al zijn er nog geen swatches te vinden. Deze lijken mij erg mooi! En dan vooral de 4 duochrome lakjes, me likes! :3
In November komt de collectie uit en waarschijnlijk zal de nagellak per stuk £5 zijn. De collectie zal alleen te koop zijn in de webshop van Models's Own.
(Informatie van misslipgloss.nl)


Bron foto
 En dan als laatste de nieuwe 'I love lasting finish' nagellak van Rimmel London. Hiervan zijn 18 kleuren, waarvan ik er op Beautylab 14 heb gezien. Ik hoef ze niet allemaal maar Black Cheries & Wine Not zien er wel erg mooi uit. Ook zijn er vier 'fruities' die na het opdrogen een fruitige geur hebben. Naar die vier ben ik ook wel benieuwd. De nagellak kost €4,99 per stuk en is te koop bij Kruidvat.

Dit waren mijn wishlist voor deze keer, niet erg veel dit keer.
Wat staat er op jou wishlist van deze maand?

2 opmerkingen:

  1. Mijn wishlist van de aankomende maand bestaat uit een blush van Sleek, het lakje Passion van China Glaze (uit de Romantique collectie) en wat lipproducten van NYX. Ik zit op een budget en de komende maand moet ik het rustig aan doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, wat leuk!
    mijn wishlist is; - roze crackle nagellak! ;o

    BeantwoordenVerwijderen