woensdag 5 oktober 2011

Fimo Canes


Vorige week kocht ik bij Lotte van Glorious-ladies 20 staafjes fimo canes.
*Voor als je niet weet wat fimo canes zijn, het zijn kleine staafjes van 5 cm met een figuurtje aan de zijkant, van die staafjes kun je hele dunne plakjes snijden en die kun je dan gebruiken bij nail-art.*
Ik kende fimo canes al wel en vond ze er erg leuk uitzien maar had ze zelf nog niet. Toen ik zag dat Lotte ze verkocht op marktplaats besloot ik eens te kijken, ik zag dat ze 10 staafjes voor 2,50 verkocht en dat leek me wel een goede prijs.

Wel zat ik te twijfelen of ik ze wel helemaal zou gaan gebruiken, dus heb ik met mijn vriendin afgesproken dat we allebei de helft van een staafje zouden nemen. We besloten voor 20 staafjes te gaan, wat in totaal 5,- was waarvan we allebei de helft betaalden.

Twee dagen na de betaling kreeg ik de staafjes al binnen met een leuk briefje erbij.
Ik wist nog niet welke staafjes we zouden krijgen, dus ik was erg benieuwd en ging meteen kijken.
Dit zijn de 20 staafjes die ik binnenkreeg, ze zijn ongeveer 5 cm lang en dus niet heel groot, maar je kan er ook erg lang mee:

Ik ben erg blij met deze Fimo canes, er zitten hele leuke en schattige figuurtjes bij.
De Fimo Canes zijn aardig hard om door te snijden en je hebt dus wel een scherp mesje er voor nodig.
Ook gaat het niet meteen de eerste keer goed, vaak snijd je ze eerst te dik of scheef, maar... na een beetje oefenen gaat het hopelijk beter.

Hieronder zie je er een paar die ik gesneden heb, ze zijn bijna allemaal te dik maar dit zijn ook de eerste die ik had geprobeerd.

Ik zal proberen snel een NOTD te plaatsen met de fimo canes, wil je nu ook fimo canes?
Kijk even op Glorious-Ladies.blogspot.com voor meer informatie, toevallig loopt er op die site nu ook een winactie tot 10 oktober waarin je een setje fimo canes kan winnen.
Wil je ze liever in een webshop kopen, dan moet je gewoon even googlen want er zijn genoeg webshop die ze verkopen..
xxx, Judith

1 opmerking:

  1. echt heel leuk! ik heb ze zelf vandaag ook binnen gekregen! blij!

    BeantwoordenVerwijderen