dinsdag 11 oktober 2011

Kruidvat kunstnagel remover


Ongeveer 2 weken geleden postte ik een kleine sholog waarin ik een paar spulletjes liet zien die ik had gekocht. Daarbij zat ook deze nagellakremover en ik had beloofd hem nog te reviewen en dat is wat ik vandaag ga doen.


Ik heb deze remover die eigenlijk voor kunstnagels is vooral gekocht omdat ik had gelezen dat hij heel handig was om glitternagellak weg te halen. Aangezien ik wel wat glitternagellakjes had (denk bijvoorbeeld aan Blue Addicted, die een kleine ramp is om met gewone remover weg te halen) wou ik hem dus wel eens proberen.

Ik heb al eerder zo'n soort nagellakremover gehad dus ik wist hoe het werkte, wat wel handig was want er staat geen uitleg of zoiets op de achterkant. Ook staat er niet bij wat er allemaal in zit, wat wel een minpuntje is.


Hoe hij dan werkt? Als je het potje opent zie je allemaal kleine stekeltjes, daar tussen steek je je vinger en dan maak je draaiende bewegingen. Dit doet geen pijn, je moet alleen wel uitkijken als je wondjes bij je nagel hebt, want dan kan het gaan prikken.


De remover werkt echt goed en je hebt de nagellak snel van je nagel af, wel worden mijn nagels er een beetje uitgedroogd van, (Ik heb het idee dat er aceton in zit dus daar kan het aan liggen) als je na de tijd even je handen insmeert met een handcreme of je nagels verzorgd met nagelriemolie is dat probleem wel weer weg.  De remover ruikt erg zoet en de geur is moeilijk te omschrijven.

De remover is te koop bij Kruidvat voor €4,95 en er zit 50 ml in.
Het potje is niet erg groot, hier even een foto zodat je ongeveer kan zien hoe groot hij is..


Voordelen: 
- Verwijderd je nagellak erg snel
- Ook gemakkelijk bij glitternagellak
- Geen gedoe met watje of folie

Nadelen:
- Maakt je nagels een beetje uitgedroogd
- Beetje duur voor 50 ml

Hoe lijkt jou deze nagellakremover?
xxx, Judith

2 opmerkingen:

  1. Kun je het potje als het op is opnieuw vullen met gewone nagellak remover?? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit heb ik zelf niet gedaan, maar het kan volgensmij wel gewoon :)

      Verwijderen