donderdag 2 februari 2012

Het leed dat volleybal heet.... (persoonlijke update en dat soort dingen)

Foto van Weheartit.com
Vandaag een keer een persoonlijke update van mij, gewoon omdat het kan en omdat ik weer eens een beetje druk was met school waardoor ik niet veel kon voorbereiden voor een langer artikel.
Dus als je graag wil weten waar die titel opslaat of gewoon zin hebt om een beetje onzin te lezen, lees dan snel verder!


Laat ik maar eens met het verklaren van de titel beginnen, hoezo het leed dat volleybal heet?
Vandaag hadden we gym, en ik + gym is geen hele goede combinatie, maar dat is nu niet heel belangrijk.
We gingen dus volleybal doen, iets wat ik niet eens zo heel erg verschrikkelijk vind.

We waren dus aan het overspelen toen ik de bal opeens verkeerd terug probeerde te slaan waardoor hij vol op mijn hand kwam.
Voordat ik keek wist ik eigenlijk al wat er gebeurd was, maar toch hoopte ik op dat er niets aan de hand was. Maar dat was het wel...

Niets gebroken of gekneusd maar toch iets waar ik niet heel blij mee was, de nagel van mijn middelvinger was half afgebroken en hing zielig aan het laatste deel dat nog vast zat te bungelen.

Terwijl ik heel snel probeerde te bedenken hoe ik mijn nagel nog kon redden scheurde hij er al helemaal af, te laat. En daardoor zijn mijn nagels er nu zo uit:


Om jullie geen trauma te geven heb ik mijn nagels wel eerst even verzorgd en een basecoat opgedaan omdat ze er erg zielig uitzagen.

Het is zeker niet het einde van de wereld, maar ik vond het wel een leuk idee om er een dramatisch verhaal over te gaan schrijven, haha.
Toch baal ik wel dat ik mijn nagels eindelijk op de perfecte lengte had en dat er dan weer eentje moet afbreken, maarja wat doe je eraan?

Een probleem is wel dat dit mijn swatches-hand is, wat betekent dat ik even geen swatches op mijn eigen nagels zal maken tot de nagel weer een beetje een normale lengte heeft in vergelijking met de anderen.
Gelukkig heb ik nog nagelwielen waarop ik ook nagellak kan swatchen, dus de swatches blijven gewoon verschijnen :)

Dus dit was een keer een ander soort update dan normaal...
Wat vind jij, vaker een persoonlijke update doen of liever gewoon alleen over nagellak en make-up?
xxx, Judith

3 opmerkingen:

  1. Wat verveld voor je, mss andere hand proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb ik oook wel eens gehad en ik baalde zó dat mn nagel gebroken was haha!
    Was er net zo blij mee :(
    X

    BeantwoordenVerwijderen