vrijdag 24 februari 2012

NOTD: Catrice - Sold out Forever


Vandaag een NOTD van een erg populair kleurtje van Catrice die na een tijdje weggeweest te zijn weer terug in het assortiment is, namelijk Sold out forever. Kijk mee naar de swatches!

Dit kleurtje van Catrice was in de zomer van 2010 een erg populaire nagellak, omdat het een dupe bleek te zijn van Chanel - Jade die op dat moment erg hot was. Toen hij vorig jaar uit het assortiment ging waren veel mensen verbaasd dat juist deze kleur wegging, maar nu is hij terug!

Sold out forever was trouwens ook het eerste Catrice nagellakje wat ik kocht, nadat ik hem op veel blogs had zien voorbijkomen. Dit betekent dat ik hem al een tijdje heb, maar hij lakt nog steeds prima.


De mintgroene kleur vind ik nog steeds erg leuk, vooral voor in de lente en zomer. De nagellak bevat een heel klein beetje shimmer die je alleen in het zonlicht ziet, maar helaas was de zon nergens te bekennen toen ik foto's aan het maken was.

Sold out Forever dekt met twee laagjes en droogt redelijk snel op.
Je kan deze nagellak vinden in het vernieuwde assortiment van Catrice bij Kruidvat voor €2,50.

Heb jij dit kleurtje al of wil je hem nog?
xxx, Judith

9 opmerkingen:

 1. Wat een super mooi kleurtje! Ik ga wachten op korting, want heb al super veel gekocht, maar denk dat ik hem dan wel koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook al erg lang. Een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk lakje
  Ga hem zeker kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, amazing! Gelukkig is hij weer terug in het assortiment! Gorgeous.

  BeantwoordenVerwijderen