woensdag 22 februari 2012

Tag: Als ik een … was, dan was ik een …


Op veel verschillende blogs zag ik deze tag al langskomen en ook ik ga hem vandaag doen. 
Bij deze tag moet je je 'verplaatsen' in bepaalde dingen, zoals een maand of een soort bloem.
Een erg leuke tag om te doen dus, kijk mee!


Als ik een maand was, dan was ik Mei
Als ik een dag was, dan was ik Zaterdag
Als ik een tijdstip was, dan was ik 12.00
Als ik een planeet was, dan was ik de Aarde

Ik kies voor de maand Mei omdat het dan eind lente/begin zomer is, mijn lievelingstijd van het jaar. Zaterdag kies ik omdat het dan weekend is en ik lekker kan uitslapen. Voor 12.00 kies ik omdat ik het gewoon een mooi tijdstip vind, zo midden op de dag :) Waarom ik de Aarde kies weet ik eigenlijk niet, maar ik vind onze planeet best leuk!


Als ik een zeedier was, dan was ik een Zeehond
Als ik een richting was, dan was ik het Zuiden
Als ik een meubelstuk was, dan was ik een Bed 

Waarom ik voor een Zeehond kies zou je niet moeten vragen, kijk dan naar die foto, zo schattig! het Zuiden kies ik omdat ik erg van warmte houd, en als je naar het zuiden gaat wordt het toch warmer. Voor een Bed kies ik omdat ik echt heel lui kan zijn, en mijn bed toch wel mijn grootste vriend is ;)
 

Als ik een vloeistof was, dan was ik Nagellak
Als ik een boom was, dan was ik een Kersenbloesem
Als ik een gereedschap was, dan was ik een Nagelvijl (dat vind ik ook een soort gereedschap)
Als ik een bloem was, dan was ik een Klaproos
Als ik een weersoort was, dan was ik de Zon

Waarom ik Nagellak kies lijkt me ook erg duidelijk, misschien omdat het mijn kleine verslaving is? Voor Kersenbloesem kies ik omdat ik dat gewoon de mooiste boom vind die ik ken en voor Nagelvijl kies ik omdat ik niets met gereedschap heb en bedacht dat ik dan nog het meeste heb met een nagelvijl! De reden waarom ik een Klaproos koos is omdat ik altijd erg vrolijk word van die bloemen, waarom weet ik niet precies. Zon kies ik omdat ik zoals ik al eerder zijn erg van warmte houd, en ik wordt ook nog eens erg vrolijk van zonneschijn!


 
Als ik een muziekinstrument was, dan was ik een Piano
Als ik een gezichtsuitdrukking was, dan was ik een Lach
Als ik een kleur was, dan was ik Lichtblauw
Als ik een emotie was, dan was ik Blij
Piano kies ik omdat dat het enige instrument is wat ik een beetje kan spelen, en het altijd erg mooi klinkt. Ik koos voor een Lach omdat ik graag mensen zie lachen, om te weten dat ze zich goed voelen. Lichtblauw koos ik zonder reden, ik vind de kleur gewoon erg mooi en ook wel goed bij mij passen. De reden waarom ik Blij koos is eigenlijk hetzelfde als waarom ik Lach koos, ik zie mensen graag blij :)
Als ik een soort fruit was, dan was ik een Aardbei
Als ik een geluid was, dan was ik Muziek
Als ik een element was, dan was ik Lucht

Als ik eten was, dan was ik Chocolade

Voor Aardbei kies ik gewoon omdat het mijn lievelingsfruit is. Muziek kies ik omdat ik echt van muziek houd, en er altijd vrolijk van wordt. Waarom ik Lucht koos weet ik niet echt, ik kan vaak helemaal gefascineerd zijn door de lucht, dus besloot ik dat maar te kiezen :) Bij het kiezen van eten heb ik lang nagedacht, maar ik ben uiteindelijk voor Chocolade gegaan omdat ik dat altijd erg lekker vind.Als ik een plek was, dan was ik een Strand
Als ik een stof was, dan was ik Wol
Als ik een smaak was, dan was ik Zoet
Voor Strand koos ik omdat dat gewoon mijn lievelingsplek is om te zijn, vooral omdat ik er bijna nooit kom geniet ik elke keer als ik op het strand ben. Voor het kiezen van een stof wist ik het niet meteen, maar ik ben uiteindelijk voor Wol gegaan, omdat het me doet denken aan warmte en gezelligheid. Waarom ik Zoet koos weet ik niet, dat vind ik gewoon de leukste smaak als ik moet kiezen :)
Als ik een voorwerp was, dan was ik een Fotocamera
Als ik een lichaamsdeel was, dan was ik een Oor
Als ik een liedje was, dan was ik Coldplay ft. Rihanna - Princess of China
Als ik een paar schoenen was, dan was ik een paar Enkellaarsjes

Een Fotocamera kies ik omdat ik heel erg van fotografen houd, ik vind dat je met foto's mooie herinneringen bewaard. Voor Oor koos ik omdat je daarmee muziek kan luisteren, wat ik dus erg fijn vind om te doen. Princess of China is op dit moment mijn lievelingsliedje en ik vind alle liedjes van Coldplay erg mooi, daarom koos ik voor die. Als laatste koos ik Enkellaarsjes omdat dat mijn lievelingssoort schoenen zijn en ik er veel van heb.

En dat was de tag dan!
Ik tag niemand in het speciaal omdat de tag al door veel mensen is gedaan, dus neem hem maar gewoon over als je dat graag wilt :)

Heb jij deze tag al gedaan?
xxx, Judith


8 opmerkingen: