woensdag 8 februari 2012

Inspired by... Beautyill's Rocking Nude nail-art

Toen ik twee weken geleden op Beautyill bovenstaande nail-art zag staan wist ik meteen dat ik deze ook wou uitproberen, omdat ik hem echt superleuk vind. Dat heb ik wel vaker met nail-arts en daarom ben ik van plan wat vaker een nail-art die ik op internet zie staan na te maken. 
Toen ik er later over nadacht bedacht ik dat ik dan wel een nieuwe categorie op Weheartnailpolish kon toevoegen, namelijk de Inspired by... catergorie. Dus kijk snel verder voor de eerste Inspired by... !


Of Helena (de eigenaresse Beautyill) deze nail-art zelf bedacht heeft of op internet heeft gevonden weet ik niet, maar ik vind hem in ieder geval superleuk!
Hij lijkt erg lastig om te maken  maar is eigenlijk heel eenvoudig, het enige wat je nodig hebt zijn 2 kleuren (nude & zwart) en een sateprikkers of dottingtool.
In plaats van nude en zwart kan je natuurlijk ook andere kleuren kiezen, maar deze twee staan samen wel erg mooi!

Links: zwart met Ice Eyes Baby  Rechts: zwart met Ice crystals on my window
De marble-techniek die je bij deze nail-art gebruikt is zoals ik al zei erg eenvoudig, op Beautyill kun je de hele tutorial van de nail-art vinden.

Op mijn nagels zelf heb ik deze nail-art nog niet geprobeerd maar dat wil ik zeker nog doen, ik wacht alleen nog even tot mijn nagels allemaal weer wat langer zijn :)

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith

12 opmerkingen: