dinsdag 31 januari 2012

Mijn wishlist Januari


Ook dit jaar laat ik elke maand mijn wishlist zien van leuke dingen die ik de afgelopen maand op internet heb zien staan. Vandaag heb ik dus weer een wishlist voor jullie, met dit keer heel veel nagellak. Kijk mee!


Bron foto
Als eerst nagellak van het merk Lynnderella. Lynnderella is iemand die zelf nagellak maakt en het dan op internet verkoopt.
De nagellak die ze maakt vind ik allemaal prachtig, het zijn vooral glitterlakjes die je over een andere nagellak heen kan doen. Mijn twee favorieten lakjes zijn 'Gotta love Brains' & 'Connect the Dots' die allebei erg mooie toppers zijn over andere nagellak heen.

Het merk wordt alleen verkocht op de buitenlandse webshop 'Llarowe' en is erg snel uitverkocht omdat er maar een beperkt aantal is en de nagellak erg gewild is.
Het is zeker waard om de swatches van deze nagellakjes te bekijken, klik hier om ze te zien en dan snap je meteen wat ik bedoel :)



En dan April, May en June van Chanel. Drie nagellakjes die bij de Harmonie de Printemps collectie van Voorjaar 2012 horen. 
Normaal vind ik de nagellak van Chanel ook erg mooi, maar omdat ze zo prijzig zijn wacht ik meestal op goedkopere dupes. 
Maar dit keer vond ik de drie nagellakjes zo mooi dat ik ze jullie wel even wou laten zien op mijn wishlist, vooral April & June vind ik geweldig maar May is ook wel een erg lief kleurtje.
De nagellak past perfect bij de lente, door deze kleuren krijg ik er nog meer zin in! 
Ook bij deze nagellak raad ik je aan om weer de swatches ervan te zoeken, ze zijn namelijk erg pretty.

Chanel nagellak is oa. te koop bij de Bijenkorf, Douglas en Ici paris XL en kost €22,00 per stuk. 
Die prijs is zeker te veel voor mijn budget, dus ik wacht gewoon tot ik van deze nagellak goede dupes tegenkom :)






Dan een vrij nieuw merk, Absolute nails van Douglas. 
Dit merk is er volgensmij sinds begin Januari maar dat weet ik niet zeker.
In het assortiment zitten 12 vaste nagellakjes en ook komen er regelmatig Limited Editions uit. In het assortiment zitten een paar erg leuke kleuren, zoals Fireworks (soort dupe van Chanel - Peridot ) en Maja (oudroze).
Jammer genoeg komt Fireworks uit een LE, dus ik weet niet hoe lang die nog te koop is. Ik vind de kleur wel erg mooi dus misschien koop ik hem nog wel snel voor er een nieuwe LE komt :)

De nagellak is natuurlijk te koop in de winkels van Douglas maar op de webshop. 
Voor een nagellakje van 11 ml betaal je €4,95.





Dan als laatste weer nagellak, in maart dit jaar komt China Glaze met Colours from the Capital: een collectie die bij de film 'The Hunger Games' hoort.
De kleuren die bij deze collectie horen vind ik allemaal erg mooi, vooral 'Dress me up', 'Agro',  'Smoke and Ashes' en natuurlijk 'Luxe and Lush' staan hoog op mijn wishlist.

China glaze nagellak is oa. te koop bij Boozyshop en kost €5,95 per stuk.

En dat was mijn wishlist voor deze keer!
Wat staat er op jou wishlist van deze maand?
xxx, Judith

8 opmerkingen:

  1. De lakjes van douglas vind ik erg mooi en de lakjes van Lynnderella vind ik echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk die lakjes van Lynnderella, op mijn wishlist staat vrij veel! O.a de OPI holland collectie ( alle 12 met display) electropop van china glaze, de nieuwe lakjes van catrice, de paas en valentijns collectie van Lush, de hoge ALEX ladenkast van ikea en many many more!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaahh the hungergames! <3
    Echt hele mooie lakjes...

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen