dinsdag 17 januari 2012

Catrice allround concealer palette


Een al erg bekende concealer onder beautybloggers is het 'Allround Concealer palette' van Catrice. Ook ik heb dit palette in bezit en na al 2x een nieuwe gekocht te hebben besloot ik hem toch maar eens te reviewen, lees mee! :)Aangezien ik al 2x het palette opnieuw heb gekocht is het best logisch dat ik dit een heel fijn palette vindt, waarom zou je hem anders nog eens kopen?Het concealer palette bestaat uit 5 kleuren, de eerste drie zijn allemaal beige en zijn om kleine plekjes te verbergen. Zelf gebruik ik bijna alleen het middelste kleurtje, de eerste is net iets te licht en de derde te donker. 
Dan komt er een roze kleurtje, deze is er om donkere wallen onder je ogen te verbergen.
En dan als laatste een groene kleur, de eerste keer dat ik dat zag vond ik dat erg vreemd maar laat me het je uitleggen:
De groene kleur is om rode plekjes op je huid te verbergen, dat is omdat groen precies tegenover rood staat op de kleurencirkel en daarom de rode kleur neutraliseert. Daarop vallen rode plekjes minder op nadat je er wat groene concealer overheen hebt gedaan. Doe daarna wel wat huidskleurige concealer er nog over, de groene kleur blijf je soms nog een beetje zien! :)


De substantie is erg romig, wat erg fijn is. Zelf gebruik ik een kwastje en mijn vingers om de kleuren aan te brengen. Voor de wallen onder mijn ogen gebruik ik het liefst mijn vingers, voor de kleine plekjes een concealerkwastje. 

De concealers zitten in een doorzichtig palette die er heel simpel uitziet, voorop het catrice logo en de naam, achterop een sticker met daarop de inhoud en meer informatie. Het palette zelf vind ik best mooi, gewoon erg strak en simpel.


Hierboven zie je de kleuren op volgorde als ze in het palette zitten, de swatches zijn met 2 à 3 laagjes gemaakt.

Ik vind dit zelf een heel fijn palette, en hij is ook erg budgetproof.
Ik weet zeker dat als dit paletje leeg is ik hem weer opnieuw koop, dit is echt mijn favoriete concealer!

Het Allround Concealer palette is oa. te koop bij Kruidvat & Trekpleister voor maar €2,79.

Heb je dit palette ook al eens geprobeerd?
Zo niet, welke concealer gebruik jij?
xxx. Judith

8 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook en ik gebruik hem dagelijks! Ik vind hem super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Goede review trouwens! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de jarenlang de groene concealer gebruikt, werkt echt superfijn! Alleen onder mijn ogen niet, maar dat ligt aan mijn skin, wel een superfijne palette met concealers.

    BeantwoordenVerwijderen