donderdag 19 januari 2012

NOTD'S: Forget-me-not & Be my Millionaire


Vandaag heb ik voor jullie weer swatches van twee Catrice nagellakjes uit mijn stash die ik de afgelopen week gedragen heb. Ditmaals zijn het de kleuren 'Be my Millionaire' en 'Forget-me-not', twee prachtige nagellakjes die ik beide erg goed bij de winter vind passen. Kijk snel verder voor de swatches! :)De twee nagellakjes die ik jullie vandaag laat zien zijn Forget-me-not & Be my Millionaire.
Forget-me-not kocht ik vorig jaar tijdens de vernieuwing van het assortiment in de lente. Ook Be my Millionaire kocht ik rond die tijd en sindsdien heb ik allebei de nagellakjes best vaak gedragen!Als eerste Forget-me-not, een hele mooie donkerpaarse kleur met zilvere shimmer. Forget-me-not zit sinds vorig jaar lente in het vaste Catrice assortiment maar is momenteel met 50% korting omdat hij uit het assortiment gaat. Het is echt een prachtig lakje dus als je hem nog wil halen moet je dat nu zeker doen :) 
De nagellak lakt erg fijn en dekt ook goed, na één laagje was de nagellak eigenlijk al helemaal dekkend.Dan Be my Millionaire, een shimmer/metallic nagellakje die een beetje tussen goud en zilver in ligt. 
In het flesje lijkt hij best wel goud (wat je jammer genoeg niet op de foto's kan zien) maar op je nagels is hij toch meer zilver. Ik weet niet hoe lang Be my Millionaire al in het assortiment zit, maar hij blijft er voorlopig ook nog wel even in.  
EDIT: Blijkbaar was Be my Millionaire er bij de vorige assortiment vernieuwing er al uitgegaan maar dat was ik vergeten, bedankt Vera voor de informatie!
Ook deze nagellak lakt erg fijn en hij dekte met twee laagjes.

Dat waren de NOTD's voor deze keer, wat vind jij van deze kleurtjes?
xxx, Judith

*Swatches nagellak geupdated op 13-11-12*

12 opmerkingen:

 1. Ik vind de paarse echt prachtig! Die zoek ik nog, maar helaas kan ik hem niet echt vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die paarse is erg mooi zegg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woooh, mooie foto's ook van je nagels! Ik vind die paarse super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Be My Millionaire heb ik ook, dat is zo'n mooi kleurtje! En wauw, wat een prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Ik hou van die paarse nagellak die is zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uhm.. Be My Millionaire is er bij de vorige assortimentverandering uit gehaald ;) dus is juist niet meer in het assortiment. Ik heb ze allebei en vind ze super mooi! Dus jammer dat ze binnenkort allebei niet meer te koop zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Vera

   Oh dat wist ik helemaal niet meer, bedankt voor de informatie, ik heb het even veranderd!

   Verwijderen
 7. vind ze allebei mooi maar als ik moet kiezen Forget-me-not

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De paarse lak van Catrice is en blijft mooi! Elke keer als ik hem draag, vraagt iemand er wel naar of herkent hem. Be my Millionaire is toch wel een tikje mooier, gorgeous lak!

  BeantwoordenVerwijderen