zaterdag 21 januari 2012

Catrice mono - Petrol keeps me runningBehalve een aantal nagellakjes liggen er op dit moment ook andere producten van Catrice met korting omdat ze uit het assortiment gaan. Een product daarvan was de mooie oogschaduw, Petrol keeps me running en vandaag laat ik jullie er wat meer over zien!
Deze mono van Catrice had ik al wel eens op verschillende blogs zien staan, maar ik twijfelde steeds of ik hem zou kopen of niet. Aangezien hij nu uit het assoriment gaat besloot ik hem toch maar te kopen, voor de helft van de prijs.


Petrol keeps me running is een prachtige blauwgroene kleur met kleine glittertjes, normaal zou ik dit soort kleuren niet zo snel gebruiken maar deze vind ik wel erg mooi! 
Een reden waarom ik de oogschaduw had gekocht was omdat ik op andere blogs las dat hij een geweldige pigmentatie had. De swatches waren erg mooi en hadden inderdaad een goed pigment. Natuurlijk heb ik het ook even uitgeprobeerd om te kijken of ik hetzelfde resultaat kreeg...

links: één laagje, rechts: twee à drie laagjes
De swatches hierboven zijn zonder oogschaduwbasis gemaakt. Het pigment vind ik prima maar ik had eigenlijk wel iets meer verwacht omdat het er op de andere blogs beter uitzag.
Waar aan het ligt dat hij bij mij iets minder gepigmenteerd is weet ik niet.

Nadat ik de foto's heb gemaakt heb ik ook nog eens swatches gemaakt met oogschaduwbasis eronder en daar is de kleur wel wat mooier!

Maar al met al vind ik het een mooi kleurtje voor mijn stash!
Wil je deze mono ook hebben dan moet je snel wezen, op dit moment kan je hem voor 50% korting halen bij Kruidvat :)

Wat vind jij van dit kleurtje?
xxx, Judith

8 opmerkingen:

 1. Ik heb deze v/d week ook gekocht! Ik vind hem zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat deze uit het assortiment gaat:( ik ga morgen even kijken of ik het nog kan vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga strakje eens kijken of ik deze nog kan vind want hij is echt wel mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je de tint kan opbouwen, cuz I like it! Aparte kleur, dat maakt het hem nog mooier. :) Jammer dat hij uit het assortiment gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi! Ik ga ook even checken of hij er bij ons nog is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooi kleurtje!
  Ik ga dinsdag even bij de sale kijken:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen