donderdag 5 januari 2012

Essence Circus Circus Duo nagellak


Een andere Essence Limited Edition die in December 2011 in de Kruidvat zou liggen was Circus Circus.
Naar die LE was ik heel benieuwd, en dan vooral benieuwd naar de duo-nagellakjes.
Maar hij kwam maar niet in de Kruidvat waar ik altijd naartoe ga, waarschijnlijk omdat Essence tegelijkertijd een ander soort LE had, namelijk Add on Magic, en die stond er wel.

Dus toen ik van de week in Duitsland was en de 2 nagellakjes van Crystalliced LE meenam (zie deze post) zag ik bij de kassa ook nog de Circus Circus collectie staan. Meteen nam ik de drie nagellakjes die er nog stonden mee, en vandaag laat ik jullie de swatches zien!Als eerst de drie nagellakjes zonder de glitter-kant, van links naar rechts zie je: Applause, Applause - Cotton Candy - My sparkling Acrobat.
De drie kleuren dekken allemaal heel erg goed, ik gebruikte steeds maar één laagje.


En dan met allebei de kanten van de duo-nagellak, ik vind het er zelf erg feestelijk uitzien!

Als eerst Applause, Applause; een rode nagellak met bijpassende grote en kleine glitters in het rood. Deze combinatie vind ik erg mooi, vooral omdat het grote, chunky glitters én ook kleine glitters zijn, wat erg leuk bij elkaar staat.

Dan Cotton Candy; een barbie-roze nagellak die in het echt heel iets meer naar paars neigt. De glitters die erbij horen zijn roze en paars, de roze zie je minder goed door de roze achtergrond waardoor je vooral de paarse glitters nog ziet. Dit lakje is erg schattig en ik vind hem ook leuk bij bijv. Valentijnsdag passen :)

Als laatste My Sparkling acrobat; een zwarte nagellak waarbij grote en kleine glitters in het goud bijhoren. Deze nagellak vind ik denk ik de mooiste van de drie duo's, ik droeg hem ook met Oud & Nieuw (Helaas heb ik daar geen foto's van). De nagellak bevat veel kleine glitters en een ook wat vierkante, chunky glitters.

Van alle duo's gebruikte ik één laagje voor de basiskleur en één voor de glitters.
De duo's zijn iets duurder dan we van Essence gewend zijn, namelijk €2,79 maar het zijn dan ook 2 nagellakjes in 1.
Als je geluk hebt vind je deze LE nog bij de Kruidvat, hopelijk staat de collectie er nog gewoon of ligt hij in de kortingsbakken!

Wat vind jij van deze duo's?
xxx, Judith

5 opmerkingen:

 1. Ik heb de rode en de roze en vind ze erg fijn en kwalitatief erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de zwarte en roze, like them! alleen zijn ze wel heeel erg moeilijk er af te krijgen met remover!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your blog!!! I start following you on GFC and BLOGLOVIN, hope you'll follow me back on both!!! xoxo

  www.rockandfrock.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagellakken zijn het. :) Ik vind de zwarte het mooist, de glitters in het goud en de zwarte achtergrond, perfect contrast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alleen de roze maar ik wil heeeel graag de zwarte met gouden glitters heeft iemand hem dubbel of hoef je hem niet meer of weet je mischien iemand mij maak je er blij mee

  BeantwoordenVerwijderen