zondag 15 januari 2012

Mijn top 10 nagellak van 2011


In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn top 10 nagellakjes van 2011 zien. Ik weet het, een beetje laat omdat we al weer iets meer dan 2 weken in 2012 zitten... Maarja, beter laat dan nooit toch? ;)

In 2011 heb ik behoorlijk veel nagellak gedragen, en ook mijn stash groeide uit tot iets meer dan 100 nagellakjes. Maar wat zijn nou mijn favorieten uit mijn stash? Vandaag laat ik jullie mijn top 10 zien!


Reach Peach - Irreplaceable - Hard to Resist

Als eerst drie Essence colour & go nagellakjes, die zowieso al een favoriet zijn door de goede kwaliteit en de goedkope prijs! Reach Peach is een baksteenrode crème kleur, Irreplaceable is taupe met gouden shimmer en Hard to Resist is donkerblauw met shimmer. Alle drie de kleuren heb pas ik sinds de laatste vernieuwing van het assortiment, dus iets minder dan een half jaartje.


Who Cares? & Dangerous

Dan twee nagellakjes van het duitse merk P2. Ook deze zijn favorieten van mij, de groenblauwe Who Cares? heb ik afgelopen lente/zomer erg vaak gedragen. De donkerpaarse shimmery Dangerous heb ik pas een tijdje en deze heb ik afgelopen herfst een paar keer opgehad. 
Ik vind het echt erg jammer dat P2 niet in NL verkocht wordt, het merk is echt te vergelijken met Essence & Catrice, zeker qua prijs!


Berlin - Fall for Me - Welcome to the Jungle

En dan twee nagellakjes van Catrice en één nagellakje van de Essence Multi Dimension lijn. 
De twee nagellakken van Catrice komen allebei uit een LE, de oudroze Berlin komt uit de Big City Life LE en de donkergroene/bronsachtige shimmery Welcome to the Jungle komt uit de Papagena LE. 
De lichtblauwe Fall for Me komt uit de Essence Multi Dimension lijn, die helaas niet meer te koop is. Ook dit kleurtje heb ik afgelopen zomer vaak gedragen.


Crack me! Black & Crack me! Silver

En als laatste twee cracking topcoats van Essence in zilver en zwart.
Deze crackle topcoats van Essence werken heel fijn en zijn erg goedkoop, en daarom ook een favoriet van mij. Crackle topcoat vind ik zowieso al erg leuk om je nagels net iets specialer mee te maken, en dat kan met deze topcoats erg goed :)

Dat was mijn top 10 nagellak van 2011! Ik vond het nog best lastig om te kiezen aangezien ik heel veel kleuren in mijn stash heb die erg mooi zijn, maar dit is het uiteindelijk geworden.

Welke nagellak zit er zeker in jou top 10?
xxx, Judith


8 opmerkingen:

  1. Mijn top 3 is op dit moment
    1. paris memories 250 (glitterlak met streepjes)
    2. Rimmel 198 Azure (blauwe lak)
    3. Catrice 480 Miss piggy reloaded (roze lak)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuke lakjes, ik heb die laatste 2 crackles ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De tint van P2, Who Cares?, is amazing. Echt waar, wat een gave kleur zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi! Leuke blogggg.. Ik ben gek op essence! Ik volg je met GFC en bloglovin. Volg je mij ook?

    xoxox Estella

    BeantwoordenVerwijderen