dinsdag 29 januari 2013

New 31 Days Nail Challenge: Day 03 - GoldVandaag zijn we aangekomen bij dag drie van de New 31 Days Nail Challenge, met als opdracht van vandaag 'Gold Nails'.
Net zoals ik (wat ik jullie bij de vorige opdracht vertelde) bijna geen zilveren nagellakjes bezit, heb ik eerlijk gezegd ook niet zo veel gouden kleurtjes in mijn stash. Waarom ik zo weinig zilveren en gouden nagellak heb weet ik eigenlijk niet eens, ik vind het namelijk wel erg leuke kleurtjes voor op je nagels...
Maarja, ben je benieuwd naar de nail-art die ik met twee van mijn gouden nagellakjes heb gemaakt? Kijk dan snel verder!Haha ja ik weet het, wat ben ik toch heerlijk origineel! Als je me nu niet helemaal begrijpt moet je maar even naar mijn nail-art van de opdracht 'Silver Nails' kijken en dan snap je wel wat ik bedoel ;)
Voor de opdracht van vandaag besloot ik weer voor de combinatie van een holografische nagellak en glitters te gaan, omdat ik verder niet echt veel kon bedenken en ik de zilveren versie van deze combinatie best leuk geworden vond!Als basis voor deze nail-art heb ik de gouden holografische nagellak '3D' van Milani gebruikt, waarna ik met wat gouden glitters van het duo-nagellakje 'My Sparkling Acrobat' van Essence (Circus Circus LE) de bovenkant van mijn nagels bedekte.

Deze gouden variant van de nail-art is natuurlijk (net als de zilveren versie) erg makkelijk te maken, maar toch vind ik het resultaat er wel weer een beetje feestelijk uitzien :)
Of ik de zilveren of gouden versie van deze nail-art leuker vind weet ik eigenlijk niet, ik vind ze namelijk allebei wel iets hebben!

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith

16 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtig lakje! Ik hou echt van goud :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel heel mooi en feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind m wel mooi die combinatie :] lekker feestelijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt super leuk staan & het wat toevoegen! :D Dat essence lakje heb ik ook nog, weer eens uit m'n laatje halen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doet me denken aan de feestdagen! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik houd van goud! dit is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yaaay, me like! Ik vind dit echt geschikt voor kerstmis door de dubbele dosis aan glitters. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. is het zelfde als zilver.

  BeantwoordenVerwijderen