zondag 3 februari 2013

Favorite Music @ The Moment - JanuariPfoeh wat gaat de tijd toch snel, het is inmiddels alweer februari!
De eerste maand van 2013 is naar mijn gevoel echt voorbijgevlogen, wat volgens mij ook wel deels kwam door al het schoolwerk dat ik had.
Door al die drukte was januari helaas een erg rustige maand op Weheartnailpolish, omdat ik gewoonweg bijna geen tijd had om berichten te schrijven. Hoewel ik nu nog steeds wel een aantal opdrachten en toetsen voor school te doen heb, wil ik deze maand gaan proberen om weer wat meer artikels te plaatsen.
En daarom leek het me wel een leuk idee om vandaag mijn favoriete muzieknummers uit januari met jullie te delen, gewoon een beetje als een extra-artikel tussen de New 31 Days Nail Challenge door :)
Kijk dus snel verder voor mijn favoriete nummers van de afgelopen maand!We beginnen met 'Born to Die' van Lana Del Rey. Dit nummer is al een wat ouder nummer van Lana Del Rey en ik kende hem dan ook al wel wat langer, maar ik ben er afgelopen maand pas achtergekomen wat een mooi nummer ik dit eigenlijk vind!
Nadat ik dit nummer al een erg lange tijd niet meer niet meer gehoord had, kwam ik hem afgelopen maand opeens op Youtube weer tegen en besloot ik hem weer eens te gaan beluisteren. En ja, toen ik dat eenmaal had gedaan merkte ik dat ik hem eigenlijk wel heel leuk vond :)En dan gaan we verder met een nummer dat eigenlijk ook nog een beetje bij mijn favoriete nummers van december hoort, namelijk de DJ Earworm Mash-up 'Shine Brighter' met daarin de 25 meest populaire nummers van 2012.Sinds 2008(?) maakt DJ Earworm elk jaar een geweldige mash-up met de 25 populairste nummers van dat jaar en ook deze mash-up van 2012 vind ik weer erg gaaf geworden!Het volgende nummer op mijn favorieten lijstje is 'Sky's Still Blue' van Andrew Belle, een heel mooi nummer van een artiest die eigenlijk alleen maar geweldige nummers heeft.
De muziek van Andrew Belle ben ik eigenlijk heel toevallig tegengekomen, ik hoorde namelijk een keer zijn nummer 'In My Veins' (wat ook echt een prachtig nummer is) bij The Vampire Diaries en later hoorde ik het nummer opnieuw bij Pretty Little Liars. Omdat ik het nummer toen erg mooi vond klinken ben ik het op Youtube gaan opzoeken en zo kwam ik ook uit bij al zijn andere nummers.
Vooral dit nummer 'Sky's Still Blue' vond ik de afgelopen maand echt geweldig en daarom staat deze dan ook zeker bij mijn favoriete muziek van januari!En dan komen we bij het nummer 'Between the Raindrops' van Lifehouse ft. Natasha Bedingfield.
Hoe ik dit nummer precies gevonden heb weet ik niet meer, maar dat ik hem meteen al geweldig vond is iets dat ik zeker nog wel weet :) Het is namelijk echt een prachtig nummer en ik kan er wel uren naar blijven luisteren!
Ik denk trouwens ook dat dit nummer mijn ultieme favoriet van januari is, hoewel een paar andere wel erg dicht in de buurt komen...Het vijfde nummer op mijn lijst is opnieuw een nummer van Andrew Belle, genaamd 'All Those Pretty Lights'.
Net als 'Sky's Still Blue' vind ik dit gewoon een erg mooi nummer van hem en luister ik het ook erg graag!
Veel over dit nummer heb ik eigenlijk niet te vertellen, je moet hem maar gewoon gaan beluisteren ;)En dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste nummer; 'Just Give me a Reason' van P!nk ft. Nate Reuss.
De stemmen van P!nk en Nate Reuss (zanger van Fun) vind ik echt verrassend goed bij elkaar passen en het nummer vind ik gewoon weer erg mooi!

En dat waren mijn favoriete nummers van de afgelopen maand alweer!
Wat is/zijn jouw favoriete nummer(s) van dit moment?
xxx, Judith

14 opmerkingen:

 1. Just Give me a Reason is zo'n prachtig nummer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik kan mij herinneren dat ik bij het vorig filmpje veel nieuwe nummers had ontdekt, dus ik ga er nu weer een paar luisteren. Sky's Still Blue vind ik mooi. Door series ontdek ik ook allerlei nummers. Ik vind bijv. Courier-Between en Bastille-Oblivion heel mooi. Between the raindrops is ook een mooi nummer. All those pretty Lights vind ik ook heel mooi! Ik ga eens meer nummers van hem luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind lana del ray wel okay :) en momenteel ben ik gek van the wanted haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke nummers zeg! Heb ze lekker laten draaien terwijl ik ook nog andere blogs bezocht :) Lana del Rey is ook een grote favoriet van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. van het liedje van pink en die zanger van fun krijg ik altijd kippenvel zeg,wat een prachtig mooi nummer is dat !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Lana Del Rey is echt geweldig. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het nummer van Lana Del Rey is geweldig, ook die van Pink en Lifehouse! Ze staan allemaal in mijn YouTubefavorieten. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. <3 just give me a reason!

  BeantwoordenVerwijderen