dinsdag 19 februari 2013

New 31 Days Nail Challenge: Day 06 - Your Favorite Colour FamilyJa ja, ik leef nog gewoon! Hoewel ik vorige week had gezegd dat ik echt wou proberen om vanaf nu 2x per week een nail-art voor de New 31 Days Nail Challenge te plaatsen, is dat deze week helaas toch nog niet gebeurd.
Ondanks dat ik dit wel vervelend vind, heb ik er een goede reden voor. Ik had het namelijk vorige week erg druk met school en toen die drukke schoolweek eindelijk voorbij was werd ik plotseling ziek :(
Maarja, ik heb nu gelukkig vakantie en ondanks dat ik me nog steeds niet 100% goed voel, heb ik vandaag wel eindelijk weer een artikel voor jullie!
Vandaag gaan we namelijk weer verder met de 6e dag van New 31 Days Nail Challenge, met als opdracht 'Your favourite colour family'.
Dankzij de foto bovenaan dit artikel zal het voor jullie natuurlijk geen verrassing meer zijn welke kleurenfamilie ik heb uitgekozen voor deze opdracht, dus kijk gewoon maar snel verder voor de nail-art! ;)En dit is de nail-art dan geworden!
Zoals je dus ook al kon zien op de bovenste foto van dit artikel heb ik voor deze opdracht de kleurenfamilie blauw uitgekozen, omdat ik van deze kleur de meeste nagellakjes heb en ik het ook gewoon een erg mooie kleur vind.
De nail-art die ik bij deze opdracht maakte is een soort mermaid nail-art en is geïnspireerd op deze tutorial die ik een tijdje geleden op internet tegenkwam. In plaats van verschillende kleurtjes te gebruiken, gebruikte ik dus alleen allerlei verschillende blauwtinten maar verder is de nail-art in principe hetzelfde geworden.Hoewel het maken van deze nail-art wel aardig wat tijd heeft gekost, vond ik het toch erg leuk om te doen.
Met het resultaat van de nail-art ben ik zelf eigenlijk erg tevreden. De stipjes hadden bij mijn nagelriemen misschien nog wel wat netter gekund, maar het was ook de eerste keer dat ik zo'n soort nail-art maakte dus dat vergeef ik mezelf wel ;)

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith


PS. Dit artikel had eigenlijk vanochtend al online moeten komen, maar blijkbaar was er iets misgegaan met het vooruit plannen. Helaas kwam ik er net pas achter dat hij vanochtend helemaal niet gepubliceerd was, dus om die reden is dit artikel zo laat online gekomen.

10 opmerkingen: