zaterdag 5 januari 2013

Kiko nailpolish & duo eyeshadowInmiddels al bijna zo'n tweeënhalve week geleden ging ik samen met de bovenbouw van mijn school naar de kerstmarkt die toen in Dortmund was.
Eerlijk gezegd heb ik de kerstmarkt zelf niet eens echt bezocht omdat we geen tijd meer hadden, er waren namelijk genoeg andere leuke winkels waarin we eerst wouden kijken.
Eén van de winkels die ik in Dortmund heb bezocht is de Kiko store, waar ik twee producten van het gelijknamige cosmeticamerk Kiko heb gekocht. Vandaag review ik deze twee producten voor jullie, dus kijk snel verder!

Eerst nog een klein beetje informatie over het merk Kiko voor de mensen die het misschien niet kennen: Kiko (officieel Kiko Cosmetics of Kiko Milano) is een Italiaans cosmeticamerk dat onder andere wordt verkocht in Italië, Duitsland en Frankrijk. Het merk staat bekend om haar verkoop van allerlei cosmeticaproducten van goede kwaliteit, en dat allemaal voor redelijk lage prijzen.We beginnen met de oogschaduw die ik kocht, een baked duo-oogschaduw in de kleur 100 - Chocolate/Cream. Nadat ik heel lang had staan twijfelen bij het schap met alle oogschaduws van Kiko, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om deze oogschaduw te kopen.
Ik heb deze oogschaduw gekocht omdat ik de twee kleuren die er in zitten allebei erg mooi vind en omdat het ook kleuren zijn waarmee ik vaak ooglooks maak.En hier zie je de swatches van de twee kleuren die in het duo zitten, dat ziet er goed uit toch?
De swatches zijn aangebracht over een oogschaduwbasis van Essence en ik hoefde over beide kleuren  maar één keer met mijn vinger te gaan voor deze pigmentatie.
Zoals je ziet lijkt de linkerkleur trouwens eerder goud dan crèmekleurig, maar dat komt ook een beetje door mijn camera.
Deze duo-oogschaduw kostte €4,90 en dat vind ik een erg mooie prijs voor twee kleurtjes met zo'n goede pigmentatie.En dan gaan we verder met het nagellakje dat ik kocht, genaamd 338 - Light Lavender.
Ook het kiezen van een nagellakje vond ik erg lastig, maar uiteindelijk heb ik deze kleur gekozen omdat ik hem gewoon erg mooi vond en hij ook nog eens aardig uniek in mijn stash is.
De kleur van de nagellak is best lastig te omschrijven, hij zit namelijk precies tussen blauw en paars in. Helemaal lavendelkleurig zoals het merk de kleur zelf noemt vind ik hem niet, maar toch lijkt dat me wel de beste kleuromschrijving voor deze nagellak.Helaas lukte het mijn camera niet helemaal om de kleur van de nagellak goed vast te leggen, in het echt neigt hij namelijk iets meer naar lichtblauw.
Op de bovenstaande foto draag ik twee laagjes van Light Lavender en daarmee is de nagellak al volledig dekkend. De nagellak droogde redelijk snel op en lakte ook gewoon prima, waardoor ik er dus erg tevreden mee ben.
Deze nagellak kostte €3,90 en bevat ongeveer 11 ml.


Ik ben dus erg enthousiast over mijn aankopen en vind het dan ook jammer dat dit merk niet in Nederland wordt verkocht.
Wel weet ik dat ik zeker nog wel meer producten van dit merk zou willen proberen, wat betekent dat ik maar snel weer een keer naar Dortmund moet ;)

Wat vind jij van deze producten?
xxx, Judith

12 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind het nagellakje prachtig! Mooi gelakt ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lichte oogschaduw is echt mooi! De oogschaduw lijkt in het doosje echt op een koekje. :P
  Ook de nagellak vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kiko is echt een leuk merk!
  + your blog so fab!
  I just started to follow you *cheers*
  xoxo
  J.
  It's been a while since I've blogged so please check out my blog and leave a comment or so?
  Would mean so much to me!
  ♥♥♥
  http://www.fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, de lak doet mij de das om! Het ziet er zo ontzettend fancy uit, heel romig, maar heel intens om te zien. De baked eyeshadow heeft ook een mooie pigmentatie. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke oogschauduw! De nagellak doet me een beetje denken aan Essence Absolutely blue!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh beide zijn ze erg leuk zegg!! moooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten, vooral de lak vind ik erg mooi van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beiden zien er echt goed uit Judith! Die nagellak heeft echt een hele aparte maar mooie kleur!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De nagellak is echt super mooi! lakjes van kiko zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen