maandag 7 januari 2013

Update: Verandering op Weheartnailpolish


Bron foto: Weheartit.com

Vandaag heb ik helaas geen beautygerelateerd artikel voor jullie, maar een artikel waarin ik het even ga hebben over een verandering op Weheartnailpolish.
De laatste paar weken merk ik namelijk dat ik het steeds lastiger vind om een goede planning te maken qua berichten en schrijf ik vaak op het laatste moment pas een artikel voor de volgende dag. Hoewel dit natuurlijk mijn eigen schuld is, is het vaak wel onhandig als ik die dag eigenlijk geen tijd heb om een artikel te schrijven omdat ik bijvoorbeeld met te veel huiswerk zit of als ik al iets anders gepland had.
Op deze manier voelt het bloggen dan een beetje als een verplichting en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling, ik doe het namelijk vooral omdat ik het zelf leuk vind!
Omdat ik zeker niet wil stoppen met bloggen (daarvoor vind ik het nog veel te leuk) ben ik tot een andere oplossing gekomen, waarover ik jullie vandaag dus ga vertellen.Nadat ik een tijd over mijn ''probleem'' heb nagedacht, heb ik namelijk besloten dat ik niet meer vast om de dag ga bloggen.
Ik ga nog wel gewoon proberen mijn blog regelmatig te updaten, maar deze oplossing lijkt me op dit moment het beste omdat ik dan niet het gevoel heb dat ik per se een artikel moet plaatsen. In de ene week zullen er misschien wat meer updates komen dan in de andere, het zal er namelijk net aan liggen hoeveel tijd en zin ik op dat moment in het bloggen heb.Ik ben wel binnenkort van plan om de nieuwe 31 Days Nail Challenge die ik op Arletta's blog zag staan te gaan doen, alleen zal ik de opdrachten van deze challenge dan dus niet elke dag uitvoeren maar over een wat langere tijd verspreiden.
Wanneer ik precies met deze challenge wil beginnen weet ik nog niet, maar als het zo ver is zal ik het wel even in een artikel laten horen.

Op de blogs waar ik nu bijna dagelijks op artikels reageer, blijf ik dat trouwens gewoon doen. Ik vind het namelijk veel te leuk om al jullie artikels te lezen!
Alleen als ik echt geen tijd heb zal ik geen reacties plaatsen, maar dat gebeurt nu ook af en toe al wel ;)


Ik ga vanaf deze week al beginnen met het niet meer om de dag posten, dus wanneer het volgende artikel precies online komt kan ik nog niet zeggen.

Ik wil dus echt niet dat mijn plezier in bloggen afneemt doordat het als een verplichting gaat voelen, dus hopelijk begrijpen jullie deze reden een beetje!
xxx, Judith

23 opmerkingen:

 1. gewoon lekker doen wat je zelf wil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel begrijpelijk hoor Judith! Doe maar lekker wat jou het beste uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik snap het hoor, dat heb ik ook! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap je wel, maar je moet gewoon doen wat je zelf wilt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeel begrijpelijk!! je moet niet verplicht elke keer posten terwijl je het zelf niet meer als plezier doet! ennn ben erg benieuw naar je nieuwe challenge! leeuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit probleem heb ik nou dus ook!
  Ik kan echt niet plannen.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik begrijp het helemaal! kheb er zelf ook een beetje last van met school enzo, maar het moet zeker geen verplichting worden! succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap het! Ik red het bloggen wel alleen het blogs lezen Niet meer :)
  Leuk dat je ook de Challenge gaat doen!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed besluit, niets laten verplichten. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg begrijpelijk, bloggen is een hobby en geen verplichting!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is echt heel begrijpelijk. Het is jammer (want je blog is echt ontzettend leuk!), maar ik snap het heel goed en ik blijf ├ęcht wel je blog lezen, hoor. ♥ Gewoon bloggen wanneer je er zin in hebt. En trouwens heel goed dat je dit zelf aangeeft (en op tijd) en niet nog heel lang doorgaat met stressen, terwijl het eigenlijk niet meer gaat! :)

  Liefs,
  Adri├źnne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, en ik ben heeeel benieuwd naar de nieuwe challenge! :)

   Verwijderen
 12. Heel goed te begrijpen! Gewoon posten wanneer jij er zin in hebt! Het allerbelangrijkste blijft dat jij het leuk vind om te doen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. We zien de artikels vanzelf verschijnen met bloglovin'. I ben benieuwd naar de challenge :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer, maar je moet doen wat je moet doen! Bloggen is een hobby, en je bent zelf de baas dus je mag lekker zelf bepalen wanneer je blogt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat je niet genoeg tijd meer hebt! Ben benieuwd naar de 30 nails challenge! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb dat ook een tijdje gehad, gevoel van verplichting. Toen besloot ik dat ik gewoon ga posten als ik het leuk vind, dus inderdaad soms 5x per week en soms maar 1x. Er zijn sowieso maar heel weinig boggers die echt om de dag wat plaatsen volgens mij. Dat is echt heel moeilijk vol te houden, dat snap ik;) Ik blijf je blog in ieder geval volgen!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ikv begrijp het helemaal! je meot het leuk blijven vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Natuurlijk begrijpen we dat! Als ik straks weer met school begin zou het ook zomaar kunnen dat ik niet meer dagelijks ga bloggen. Het moet inderdaad niet als verplichting gaan voelen, want daar worden de artikelen zelfs vaak minder door! Goede beslissing meid en ik ben benieuwd naar de artikelen die gaan komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je moet gewoon doen waar je je goed in voelt, dus dat je wat minder post is helemaal niet erg. Ik post de laatste tijd om de dag, dat gaat me ook veel gemakkelijker af dan elke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen