dinsdag 18 december 2012

Review: Pixum Fotokalender



Alweer een tijdje terug kreeg ik van de online-fotoservices site Pixum een bericht, waarin gevraagd werd of ik misschien een fotokalender van de site ontwerpen en daarna reviewen wou.
Over die vraag hoefde ik niet lang na te denken, natuurlijk wou ik dat wel! Ik had namelijk al eens eerder een paar reviews van deze site gezien en daarin waren de mensen eigenlijk altijd wel positief.
Door wat vertraging wegens schooldrukte duurde het helaas even voordat ik de kalender eindelijk goed kon reviewen, maar vandaag is het dan eindelijk zover!
Dus, ben je benieuwd naar de kalender die ik ontworpen heb en wat ik van de site Pixum vind? Kijk dan snel verder!

Pixum is een online fotoservice met een erg uitgebreid assortiment aan fotoproducten. Naast gewone foto-afdrukken kun je er namelijk ook poster & canvassen, fotocadeau's zoals een eigen fotomok, kalenders en nog veel meer bestellen!
Het product dat ik bestelde is een keuken/verjaardagskalender voor op mijn kamer, die ik vandaag aan jullie laat zien!


De voorkant van mijn kalender, die ik stiekem nog het leukste geworden vind ;)

Laten we beginnen met het ontwerpen van de kalender op de site zelf. Hoewel het me eerst best lastig leek, is het ontwerpen van een kalender eigenlijk super makkelijk! Het enige wat je namelijk hoeft te doen is de foto's die jij hebt gekozen te uploaden en deze vervolgens in de kalender te plaatsen.
Als er toch nog iets onduidelijk is en je een vraag hebt, kun je via de link 'Help & FAQ' een erg duidelijk antwoord op je vraag krijgen.



Nadat ik mijn producten had besteld kwamen ze na drie werkdagen netjes verpakt in een platte kartonnen hoes bij mij thuis aan. (Helaas heb ik van de verpakking geen foto kunnen maken, omdat ik per ongeluk iets te nieuwschierig was naar de producten en ik de verpakking al meteen kapotscheurde, haha :$)



De foto's die ik voor de kalender uitgezocht heb zien er allemaal prachtig en erg duidelijk uit.
Ik was eerst nog even een beetje bang dat de kwaliteit van de foto's wat minder goed zou zijn omdat ik ze allemaal van internet had afgehaald, maar daar kon ik gelukkig helemaal niets van merken!
Het materiaal van de kalender is hoogwaardig 250 g/qm papier (een soort glanspapier dus) en is erg fijn om op te schrijven.



De (keuken)kalender die ik bestelde heeft de afmetingen van 13 cm x 30 cm en heeft dus een prima formaat om bijvoorbeeld boven je bureau te hangen.
De prijs van een keukenkalender is €9,99 per stuk, wat zeker niet duur is voor zo'n mooie kalender!

Zoals je al kunt merken ben ik dus erg tevreden met Pixum.nl, hun service en ben ik ook heel blij met mijn zelf ontworpen kalender.
De producten van Pixum zijn trouwens ook erg leuk om bijvoorbeeld als cadeautje te geven aan iemand anders, zelf heb ik namelijk ook een andere kalender aan mijn moeder geven en zij was er erg blij mee :)

Kende jij de site Pixum.nl al?
xxx, Judith

9 opmerkingen:

  1. Mooie kalender!
    Zag Pixum al bij meerdere blogs voorbij komen :)

    x

    chicksaboutfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi toevallig heb ik ook m'n review over de kalender klaarstaan! Alleen had ik ook nog iets gekocht waar ik mee wacht zodat ik beide in 1 kan reviewen. Je kalender is mooi geworden !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kalender! Ik heb zelf ook een review gedaan voor Pixum, echt heel keuk om te doen idd!
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, hè? Je hebt echt een hele mooie kalender gemaakt. Ik ben ook nog steeds heel blij met de mijne. :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie plaatjes, mooie kalender :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie kalender meid

    xx

    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, prachtige kalender! Ik vind de kwaliteit van Pixum amazing.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kalender + geweldige kwaliteit, love it! ♥

    BeantwoordenVerwijderen