zondag 16 december 2012

Wishlist: Forever 21Vandaag heb ik een keer in plaats van een beauty-artikel een fashion-artikel voor jullie, gewoon omdat me dat wel een keer leuk leek :)
Toen ik namelijk afgelopen week een beetje aan het rondsurfen was op verschillende online shops, kwam ik na een tijdje bij Forever 21 uit. Dat deze winkel veel leuke kleding had wist ik al wel een tijdje, maar deze keer vond ik bijna alles wel heel erg leuk! Ik besloot om voor de grap eens een wishlist te gaan maken met mijn favoriete items uit de webshop, waarna ik hem vandaag aan jullie laat zien.
Kijk dus snel verder voor mijn 'Forever 21' kleding/accesoires wishlist!


*Klik op de afbeeldingen voor een duidelijker formaat*Satin Button Up Blouse Peacock - Moustache jumper (link werkt helaas niet meer)  - Banded Dolman Sleeve Top
Striped 3/4 Sleeve Top Dusty Pink/Black - Wide Stripes Top Blue/Yellow - Essential Pinstriped Shirt Blue/WhiteEn dat waren dan de items van de Forever 21 site die op mijn wishlist staan :)
Als ik al deze items gekocht zou hebben zou ik ongeveer €222,- kwijt zijn geweest, maar gelukkig voor mijn portemonnee heb ik dat natuurlijk niet gedaan!

Wat vind jij van mijn wishlist?
xxx, Judith 

13 opmerkingen:

 1. Linen-Blend Cross Print Tee White/Black is liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist, ik vind 222 euro eigenlijk nog best wel meevallen voor zo'n hoop haha! Dat snorren t-shirt vind ik echt heel erg cute, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele leuke items! ik koop altijd zo veel als ik bij de forever21 in antwerpen ben! :)

  www.jenniefromtheblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke wishlist! De forever 21 heeft echt altijd hele leuke spulletjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke wishlist! vind die ring erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een super leuke wishlist er zitten leuke kleding stukken bij !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Forever 21 heeft nu ook iDeal!

  BeantwoordenVerwijderen