maandag 24 december 2012

Weheartnailpolish in 2012 - Deel 1


Het eerste artikel dat ik in 2012 plaatste op mijn blog

Over precies acht dagen is het jaar 2012 alweer afgelopen en beginnen we weer met een nieuw jaar.
En hoe cliché het ook klinkt, voor mijn gevoel is het jaar echt voorbij gevlogen! Ik kan me bijvoorbeeld nog precies herinneren hoe ik vorig jaar rond deze tijd een artikel schreef waarin ik jullie een gelukkig 2012 wenste en waarin ik al oh zo trots op mijn 19 volgers op GFC en 11 op Bloglovin' was, haha ;)
Maarja, het leek me wel een leuk idee om een soort jaaroverzicht van Weheartnailpolish in 2012 te maken, waarin ik jullie twee artikels uit elke maand laat zien en er een klein beetje bij vertel.
Vandaag laat ik jullie het eerste deel van het jaaroverzicht van Weheartnailpolish zien, dus kijk snel verder!


Uit elke maand heb ik de twee artikels gekozen die ik zelf het leukste vond of waarop ik de meeste paginaviews kreeg om aan jullie te laten zien via een link, dus laten we snel beginnen!


Januari:
Nail art tutorial: Koekiemonster & Mijn top 10 nagellak van 2011

We beginnen natuurlijk met de maand januari. In deze maand postte ik vooral veel swatches van verschillende nagellakjes, maar dat leuk me eigenlijk niet zo heel speciaal om nu aan jullie te laten zien.
Om die reden besloot ik om jullie nu twee andere soort artikels uit deze maand te laten zien, namelijk een Koekiemonster nail-art en mijn top 10 nagellak van 2012.
Oh en ik heb nog een funny fact voor jullie! Hoewel ik de Koekiemonster nail-art zelf helemaal niet zo geweldig eruit vind zien, staat hij op de tweede plaats van berichten met de meeste pageviews.


Februari:
Inspired by: Beautyill's Rocking Nude nail-art & Golden Rose Scale Effect #02

En dan gaan we verder met de volgende maand, februari. In deze maand waren de meeste van mijn geplaatste artikels eigenlijk niet heel speciaal, wat vooral kwam doordat ik het in deze maand zo druk met school had (ja ja, dat weet ik nog precies).
De twee berichten uit februari die ik heb uitgekozen zijn de Inspired by: Beautyill's Rocking Nude nail-art en de swatches van Golden Rose Scale Effect #02. De Inspired by... nail-art koos ik omdat ik hem gewoon erg gaaf geworden vond en de swatches van Golden Rose Scale Effect #02 koos ik omdat ik het gewoon een prachtige nagellak blijf vinden.

Maart:
OPI Dutch Treats mini-set & Nail art: Clouds

Net als in februari waren de artikels op mijn blog in maart niet heel speciaal, ik plaatste namelijk vooral veel nagellakswatches.
De twee door mijn gekozen artikels uit maart zijn de swatches van het OPI Dutch Treats mini-setje dat ik had gewonnen en de nail-art 'clouds'. Ik heb voor deze twee berichten gekozen omdat ik destijds (en nu nog) erg blij was dat ik dit mini-setje van OPI gewonnen had en omdat ik de nail-art er gewoon erg leuk uit vond zien.
En nog een funny fact: De nail art 'clouds' staat op de derde plaats van berichten met de meeste pageviews!


April:
30 Days of Nail Challenge: Rainbow Nails & Essence nagellak Fruity LE

In april begon ik met de 30 Days Nail Challenge op mijn blog, waardoor de meeste artikels in deze maand uit verschillende dagen van deze challenge bestonden. Bij de twee gekozen artikels uit deze maand zit één opdracht van de 30 Days Nail Challenge en zitten de swatches van mijn aankopen uit de Fruity LE van Essence. 
De nail-art uit de challenge heb ik er bijgezet omdat ik echt superleuke reacties op deze nail-art kreeg, en dat terwijl ik zelf het resultaat niet eens zo heel geweldig vond. De swatches van de nagellak uit de Fruity LE koos ik omdat ik dit gewoon een erg leuke LE vond en ik de swatches ook wel mooi vond geworden.


Mei:
Mijn stash: Speciale topcoats & Accessorize - Pink Spice

Ook in mei was de 30 Days Nail Challenge nog volop aan de gang op Weheartnailpolish, maar ik besloot om jullie vandaag toch twee andere artikels uit deze maand te laten zien.
Als eerste artikel om opnieuw te laten zien, koos ik voor het artikel waarin ik de speciale topcoats uit mijn stash aan jullie showde, omdat ik dit artikel gewoon erg leuk vond om te maken.
Het andere bericht dat ik uit deze maand koos zijn de swatches van Accessorize - Pink Spice, omdat ik die nagellak gewoon prachtig blijf vinden.

Juni: 
30 Days Nail Challenge: terugblik & P2 - Notice me + Artful

En dan de laatste maand van deel 1 van het jaaroverzicht, namelijk de maand juni.
Aan het einde van juni had ik eindelijk de 30 Days Nail Challenge afgerond en daarom leek het me wel leuk om bij deze maand ook nog even naar het artikel met de terugblik op deze challenge te linken.
Het andere artikel dat ik opnieuw wil laten zien zijn de swatches van P2's Notice me & Artful, omdat dit echt twee van mijn favoriete zomernagellakjes zijn geweest en ik op dit artikel ook erg veel leuke reacties kreeg.


Volgende week zal ik jullie het tweede deel van dit artikel laten zien met daarin de laatste zes maanden van 2012, dus hopelijk tot dan!
xxx, Judith

10 opmerkingen:

 1. Leuk om terug te zien, fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! En prettige feestdagen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zo'n jaaroverzicht, dat zouden meer bloggers moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koekiemonster was zo cute! <3
  Fijne kerst!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De nail art van februari en maart zijn erg leuk!! en de 30 days challange was natuurlijk oooook erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah gaaf, ben benieuwd naar deel twee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof zo'n overzicht! Ik volg je volgens mij sinds April :)

  BeantwoordenVerwijderen