donderdag 20 december 2012

Nail-art: SnowflakesNog twee daagjes en dan heb ik eindelijk weer vakantie!
Hoewel ik zelf erg toe ben aan twee weekjes vakantie, vind ik deze laatste schoolweek eigenlijk helemaal niet zo erg. Deze week doen we namelijk bijna alleen nog maar leuke dingen, zo ben ik vandaag bijvoorbeeld de hele middag in Dortmund bij de Kerstmarkt :)
Omdat ik gisteravond ook Kerstbal had, heb ik niet heel veel tijd gehad om een artikel voor te bereiden en daarom laat ik jullie vandaag een snelle nail-art zien :)
Benieuwd hoe mijn winterse nail-art geworden is? Kijk dan snel verder!En dit is het resultaat van de nail-art dan! Ik besloot om een winterse nail-art met standaard sneeuwvlokjes te maken, omdat ik die er zelf altijd erg leuk uit vind zien.
Als basiskleur voor deze nail-art gebruikte ik 'Ice Eyes Baby' uit de Essence Crystalliced LE van begin dit jaar. Daaroverheen bracht ik een naamloze glitter-nagellak aan, zodat de achtergrond er wat leuker uit zou zien. Als laatste maakte ik met een witte striper van Essence de sneeuwvlokjes op mijn nagels en bracht ik er nog een topcoat over aan.Ik ben zelf wel tevreden met het resultaat van mijn sneeuwvlokjes, ze zijn namelijk best netjes geworden!
Waarschijnlijk ga ik ook nog een keer deze nail-art met andere kleuren uitproberen, omdat ik hem best leuk om te doen vind :)

En wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith

15 opmerkingen: