vrijdag 16 december 2011

NOTD'S: In the Bronx & Blues Brother Vol. II
Door de nail-art challenge heb ik al een tijdje geen NOTD's laten zien. Doordat ik elke keer een nieuwe challenge had droeg ik bijna nooit alleen één kleurtje. Nu de challenge bijna over is besloot ik toch een keer alleen een kleurtje op te doen. Dat was Blues Brother Vol. II, die ik als cadeautje kreeg bij Sinterklaas.
Een tijdje geleden droeg ik ook In the Bronx, waar ik nog swatches van op de computer had staan.
Vandaag laat ik jullie de swatches van deze twee nagellakjes zien, dus kijk snel verder!
We beginnen met Blues Brother Vol. II, deze zit sinds de laatste vernieuwing in het assortiment. Zelf had ik al It Blue my Mind, een dupe van Blues Brother Vol. II, maar die was al eerder uit het assortiment gegaan en de substantie van het nagellakje was ook niet super meer. (het was één van mijn eerste nagellakjes dus ik had hem ook al een tijdje). It Blue my Mind heb ik dus ook weggedaan.
Ik vind dit kleurtje echt prachtig, hij is heel mooi voor de winter. Voor de dekking gebruikte ik 2 laagjes en de nagellak droogde best snel.Dan In the Bronx, ook een erg mooi kleurtje! Deze nagellak zit volgensmij sinds voorjaar 2011 in het vaste assortiment. In the Bronx is een goudachtige, bronzen nagellak met veel shimmer erin. Het kleurtje vind ik echt een kleurtje voor de herfst, hij zat ook in mijn top 5 herfstnagellak.
 De nagellak dekt goed, al met 1 laagje is hij bijna helemaal gedekt. Ik koos voor 2 laagjes omdat ik dat mooier vond. Net als Blues Brother Vol. II droogt hij redelijk snel.

Dat waren de NOTD's voor deze keer, wat vind jij van deze kleurtjes?
xxx, Judith

 *Swatches nagellak geupdated op 25-11-12*

3 opmerkingen: