woensdag 13 februari 2013

XL shoplog - begin februari



Nadat ik al een paar weken geen enkel nagellakje of ander make-up product meer had gekocht, ben ik vorige week weer eens in Duitsland geweest om te kijken of het vernieuwde assortiment van Essence en Catrice daar al in de schappen stond. En lucky me, want van beide merken stond het nieuwe assortiment er al!
Een vernieuwd assortiment is natuurlijk een perfecte reden om weer eens wat geld uit te gaan geven aan nieuwe make-upproducten en dat was daarom ook precies wat ik gedaan heb :)
Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb in Duitsland, dus kijk snel verder als je benieuwd bent naar de producten!

v.l.n.r.: Take a Ride on Pegasus (Fantasia LE), Upper Green Side, That's What I Mint! en We Rock the Green

We beginnen met vier nagellakjes van Essence, waarvan er drie uit het vernieuwde assortiment komen en eentje uit een al wat oudere LE.
Het nagellakje 'Take a Ride on Pegasus' uit de Fantasia LE van afgelopen december zag ik net voordat ik wou gaan betalen nog in de uitverkoopbak liggen en omdat ik hem in het echt toch best mooi vond besloot ik deze voor €1,- nog mee te nemen.
Van de nieuwe Essence Colour & Go nagellak nam ik alleen de drie kleurtjes die je hierboven ziet mee, omdat ik de rest er eigenlijk niet zo heel bijzonders uit vond zien. De kleuren 'Upper Green Side' en 'That's What I Mint!' koos ik omdat ik beide kleurtjes erg mooi voor de lente vond en de kleur 'We Rock the Green' kocht ik omdat deze nagellak echt een prachtige donkergroene shimmer bevat.


v.l.n.r. Little Miss Sunshine (NEONaturals LE), Planet Tokyo (Neo Geisha LE), Dance in Gion (Neo Geisha LE) en W7 - Khaki

En dan gaan we verder met drie nagellakjes van Catrice en één van W7.
Eerlijk gezegd hoort alleen de gele 'Little Miss Sunshine' echt bij deze shoplog, omdat ik de andere drie nagellakjes twee dagen daarvoor cadeau had gekregen van mijn moeder :)
De knalgele 'Little Miss Sunshine' uit de NEONaturals LE van Catrice zag ik net als 'Take a Ride on Pegasus' voor €1,- in de uitverkoopbak liggen. De kleur van deze nagellak vind ik echt een geweldige kleur voor in de zomer (nog even geduld dus, haha) en daarom besloot ik hem ook mee te nemen.
De groene 'Planet Tokyo' en de donkerpaarse 'Dance in Gion' komen allebei uit de Neo Geisha LE die op dit moment in de winkel ligt. Eerlijk gezegd was ik niet van plan om van deze LE een nagellakje te gaan kopen, maar toen ik deze twee kleurtjes van mijn moeder kreeg was ik er toch wel erg blij mee!
Ook kreeg ik van mijn moeder nog een W7 nagellakje, in de kleur 'Khaki'. Dit is wel echt een kleurtje waar je of van houdt of die je echt helemaal niks vindt, maar ikzelf vind hem erg mooi!


v.l.n.r. P2 - Fluo top coat, Essence - Dreams for Sale (Hugs and Kisses LE), Essence - Bella

Ook kocht ik in Duitsland nog drie speciale topcoats, één van het merk P2 en twee van Essence.
Toen ik deze glow in the dark-achtige topcoat van P2 zag staan moest ik hem natuurlijk wel meenemen, omdat ik erg benieuwd naar het effect van zo'n soort topcoat was. Helaas werkt deze topcoat alleen met blacklight en heb ik hem dus nog niet kunnen uittesten, maar als ik ooit een feest ofzo heb ga ik hem zeker opdoen!
Van Essence kocht ik twee verschillende glitter topcoats, namelijk 'Dreams for Sale' uit de Hugs and Kisses LE (niet in NL verkrijgbaar) en de kleur 'Bella' uit het nieuwe nail-art twins duo 'Edward' & 'Bella'.
Beide topcoats vind ik er echt prachtig uitzien en ik kan ook bijna niet wachten om ze uit te proberen!


v.l.n.r. Catrice Intensif' Eye - Please Gold the Line, Essence maximum length mascara, essence stay all day concealer

Zoals je hierboven kunt zien kocht ik behalve veel nagellak ook nog een paar andere make-upproducten.
Uit het vernieuwde assortiment van Catrice kocht ik maar één product, namelijk de prachtige gouden Intensif' Eye oogschaduw 'Please Gold the Line'. 
Eerst wou ik trouwens ook de BB cream van Catrice gaan kopen, maar op het laatste moment bedacht ik me toch. Ik wil namelijk eerst nog een paar reviews van deze BB cream afwachten, voordat ik hem echt ga kopen. Ook wou ik graag het Absolute Nude Eyeshadow palette kopen, maar hij was helaas al uitverkocht :(
De twee producten van Essence die ik kocht zijn niet zo heel speciaal, maar daarom natuurlijk niet minder leuk!
De Essence maximum length mascara kocht ik omdat mijn huidige mascara bijna op is en ik wel benieuwd naar deze was. Het borsteltje van deze mascara lijkt me in ieder geval wel fijn en omdat ik best korte wimpers heb is maximum length natuurlijk nooit verkeerd ;)
Ook kocht ik verder nog mijn favoriete concealer opnieuw, omdat de vorige verpakking hiervan net leeg was gegaan en ik hem gewoon erg fijn blijf vinden.



Als laatste zie je hier nog twee producten die eigenlijk niet bij deze shoplog horen, namelijk gouden en zilveren nail-art glitters!
Deze bestelde ik tegelijkertijd met een paar nagelwielen bij de webshop CBC beauty en kreeg ik de dag nadat ik in Duitsland gewinkeld had binnen.
Op een aantal blogs had ik de laatste tijd al veel nail-arts voorbij zien komen met deze zeshoekige glitters (ook wel glequins genoemd) en toen ik ze in de webshop van CBC Beauty zag staan besloot ik er meteen twee te kopen.
Ik kan alvast verklappen dat ik echt heel blij ben met deze glitters en dat ik er ook al een nail-art mee heb gemaakt, maar die krijgen jullie een andere keer nog wel te zien!

En dat was alles wat ik in de laatste tijd heb gekocht en gekregen dan!
Ik ben trouwens niet van plan om al deze producten nog apart te gaan reviewen, maar van een paar nagellakjes komen zeker wel een keer de swatches online :)

Naar welk product van mijn shoplog ben jij het meest benieuwd?
xxx, Judith

19 opmerkingen:

  1. Je hebt mooie spulletjes gekocht :) Ik ga morgen ook weer naar de stad. Ik moet echt minder vaak gaan, want ik koop altijd wel iets haha :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die nieuwe van Essence, die lichtblauwe, lijkt me erg mooi. Veel leuke aankoopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes! Ik ben benieuwd naar That's What I Mint

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, geweldig joh! Wat een huge aankopen heb je gedaan, leuke shoplog oook. Love de glimmende LE, schitterende lak. Ik ben benieuwd hoe die eruit ziet op je nagels!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke shoplog! ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduw

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dingetjes heb je gekocht zegg!! mooie kleurtjes zitten er tussenn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aaah, geweldige shoplog! En nog een fijne Valentijnsdag! ♥

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige nagellakjes! Ik ga binnekort ook eens kijken naar het nieuwe assortiment van Essence en Catrice!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een toffe spullen heb je gekocht! Ben heel benieuwd naar alle toekomstige creaties

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk! Jij hebt lekker ingeslagen zeg!
    With lots of Love,
    Hanna

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo jij had er zin in! Leuke dingen, ga je er nog reviews over schrijven?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. je bent wel lekker los gegaan he ^^ Leuke dingen heb je gekocht, ik ben echt benieuwd naar alles! Dat lakje van Hugs&kisses is echt heel mooi & zo jammer dat het hier niet verkocht wordt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Waauw wat heb je veel gekocht! ^^ Leuke spulletjes That's what I mint en dat groene lakje ernaast zijn ook in mijn winkelmandje verdwenen. Ik vond ze zo pretty^^
    xx

    BeantwoordenVerwijderen