woensdag 17 oktober 2012

Favorite Music @ The Moment - OktoberDe laatste keer dat ik een Favorite Music @ The moment artikel plaatste was alweer in Augustus en van de week besloot ik opeens dat het wel leuk zou zijn om er weer eens eentje te plaatsen.
Omdat ik op dit moment best wel veel nummers heb die ik erg leuk vind én ik nog steeds erg druk voor school ben, leek het me daarom een goed idee om de liedjes vandaag aan jullie te laten zien.
Kijk dus snel verder voor mijn favoriete nummers van dit moment!We beginnen deze lijst met 'Six Degrees of Seperation' van The Script. Toen ik laatst een beetje op Youtube aan het rondsurfen was, kwam ik opeens bij dit liedje terecht en sindsdien is hij een favoriet van me geworden.
Ik ben sowieso wel fan van de muziek van The Script en ook dit nummer vind ik dus weer erg mooi.En dan gaan we verder met een cover van One Republic's 'Good Life', gezongen door Tyler Ward & Heather Janssen. Volgensmij kwam ik via een blog bij deze cover, maar helaas weet ik zo snel niet meer op welke blog ik hem nou precies zag staan.
De gewone versie van dit nummer kende ik al langer en vind ik erg leuk, maar deze cover ervan vind ik eerlijk gezegd nog leuker!Een ander nummer dat ik pas via Youtube ontdekte, is 'Try' van Pink. Net zoals haar vorige single 'Blow me (One last kiss)' vind ik ook dit nummer van Pink erg lekker.
Verder heb ik niet echt veel over 'Try' te vertellen, het is gewoon een erg leuk liedje om naar te luisteren :)Ook Rihanna's nieuwe single 'Diamonds' vind ik op dit moment een erg lekker nummer om naar te luisteren.
Toen ik zo ongeveer rond de 12 jaar oud was, was ik een supergrote fan van Rihanna en hoewel dat nu wel wat minder is vind ik haar meeste nummers nog steeds wel erg leuk.Ja, nog een nummer die afkomstig is van het nieuwe album van The Script en ditmaal het nummer 'If you could see me now'. Dit nummer zag ik vorige week op Sweethippos.nl bij Marjolein's favoriete muziek staan en na hem te hebben beluisterd wist ik al meteen dat ook dit nummer wel eens een nieuwe favoriet van me kon worden.
Ik vind het nummer en de tekst ervan erg mooi en luister heb daarom ook graag :)En dan gaan we verder met 'Tightrope' van Walk the Moon. Hoe ik precies op dit nummer kwam weet ik niet meer, maar waarschijnlijk kan ik hem opeens ergens op Youtube tegen.
Het is weer een heel andere nummer dan bijvoorbeeld 'If you could see me now', maar ook dit nummer vind ik op dit moment geweldig. Het nummer is erg vrolijk en energierijk, waardoor hij perfect is om te luisteren als ik tijdens het leren even mijn energie kwijt moet.Een nummer dat ik onlangs op mijn mp3 had gezet en daarna alweer helemaal vergeten was, is 'Wipe your Eyes' van Maroon 5. Gelukkig kwam ik hem vorige week tijdens het luisteren naar mijn mp3 weer tegen, waarna ik hem dezelfde dag nog in mijn afspeellijst op Youtube heb gezet.
Ook dit nummer vind ik erg leuk en hoewel ik niet helemaal snap waarom ze het begin van het liedje zo hebben gedaan (ik vind het namelijk niet echt bij de rest passen), vind ik het ook wel weer grappig klinken :)En dan zijn we alweer bij het laatste lied aangekomen!
Het laatste nummer dat op dit moment tot mijn favorieten behoort is 'Girl on Fire' van Alicia Keys (ft. Nicki Minaj). Ondanks dat ik dit nummer gewoon erg mooi vind, staat hij vooral in deze lijst omdat hij me leuke herinneringen aan mijn werkweek geeft. Dit lied heb ik namelijk in de bus en tijdens de werkweek zelf best vaak geluisterd, waardoor hij me nu steeds aan Parijs doet denken.


En dat waren dan mijn favoriete nummers van dit moment!
Wat is/zijn jouw favoriete nummer(s) van dit moment?
xxx, Judith

13 opmerkingen:

 1. Diamonds vind ik ook echt prachtig! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zitten echt leuke liedjes tussen ! :)

  Liefs,
  Marije

  www.marijeee.blogspot.nl
  www.rmjourneyaroundtheworld.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die cover is heel gaaf! De nummers van the script zijn ook mooi. Ik luister op dit moment veel van The Cab en Will and the people :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zitten echt leuke liedjes tussen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke liedjes!
  Ik ben ook helemaal fan van The Script!
  Zelf vind ik millionaires & glowing ook erg mooi van hun nieuwe album(; (echte aanraders xD)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allemaal leuke en mooie nummers, een aantal zijn ook mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice nummers! Ik was toevallig vandaag weer op zoek naar nieuwe muzieknummers. Dankjewel! Jouw muzieksmaak komt best wel overeen met die van mij. ^^ Thankyou!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke nummers! ik heb ongeveer de zelfde muzieksmaak als jij

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er zitten hele leuke liedjes tussen (:

  Liefs'xx

  BeantwoordenVerwijderen