zondag 7 oktober 2012

Catrice Upper WILDside LE - Be Aztec!De Upper WILDside LE van Catrice was een Limited Edition waar ik best naar uitkeek, omdat ik op de persfoto’s al een paar erg mooie nagellakjes had gezien. 
Afgelopen week ging ik daarom even naar de Kruidvat om te kijken of de LE er al stond en dat was zo.
Helaas vielen de meeste kleuren van de nagellakjes me in het echt toch een beetje tegen, maar er was één nagellak die ik toch wel heel erg mooi vond. 
Deze groene nagellak genaamd ‘Be Aztec!’ nam ik dan ook snel mee naar huis en vandaag laat ik jullie de swatches van het lakje zien :)
Benieuwd of ik de kleur op mijn nagels net zo mooi vind als in het potje? Kijk dan snel verder!Hierboven zie je de swatches van 'Be Aztec!', een legergroene nagellak met een erg mooie gouden shimmer.
Helaas kreeg ik deze shimmer op geen enkele manier goed op de foto, wat waarschijnlijk komt door het regenachtige weer van de dag waarop ik de foto's maakte.
'Be Aztec' is een nagellak kleur die je niet erg vaak ziet, maar dat is juist wat ik zo leuk vind aan deze nagellak.
Op de swatches hierboven draag ik twee laagjes van de nagellak en daarmee is hij volledig dekkend. Ook lakte de nagellak erg fijn en droogde hij redelijk snel op, maar dat had ik eigenlijk ook niet anders verwacht van een nagellakje van het merk Catrice :)


Over de naam van deze nagellak was trouwens nog wat verwarring ontstaan, omdat hij waarschijnlijk geen ‘Be Aztec!’ maar ‘Hunting Heritage’ heet. Als je op de site van Catrice kijkt zie je namelijk dat de naam ‘Hunting Heritage’ bij deze kleur staan en staat ’Be Aztec’ bij de donkerblauwe nagellak.
Waarschijnlijk is dit een fout gegaan bij het opplakken van de naamstickers in de fabriek, waardoor de stickers dus net bij de verkeerde nagellak zijn opgeplakt.
Achja, ik heb de nagellak voor de gemakkelijkheid in dit artikel gewoon ‘Be Aztec’ genoemd en zo zal ik hem ook blijven noemen :)


Zoals je al kunt lezen ben ik erg enthousiast over deze nagellak, ik vind de kleur echt prachtig en de kwaliteit is ook prima. Het kleurtje van de nagellak vind ik ook erg goed bij de herfst passen, dus ik ga hem zeker nog vaker dragen de aankomende tijd!

De Upper WILDside LE van Catrice is nog t/m eind oktober verkrijgbaar bij Kruidvat.
De nagellakjes bevatte zoals gewoonlijk 10 ml en kosten €2,59 per stuk.

Wat vind jij van deze nagellak?
xxx, Judith


P.S. Normaal post ik trouwens niet twee keer in één week swatches van maar één nagellakje per post, maar door school kon dat deze week helaas niet anders. Ik had de afgelopen week namelijk niet normaal veel huiswerk, waardoor ik bijna geen tijd had voor het nagels lakken en schrijven van artikelen.
Ook de aankomende twee weken zijn helaas vol gepland met so’s en proefwerken, waardoor er dus niet elke keer een erg lang artikel online zal komen.

18 opmerkingen:

 1. Ahw, ik vind die kleur zo leuk! Al die shimmers erin zijn prachtig(je ziet ze toch wel een beetje op de laatste foto hoor), en hey girlie you knoooow, school gaat always voor! Veel succes. Je kunt 't!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleur!! Ik vond het ook erg tegen vallen helaas maar volgende keer beter ;) succes met je toetsen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. succes met je so's en proefwerken! <3 & de kleur is heel mooi, en mooi gelakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem heel gaaf en ik wil hem ook heel graag maar het punt is dat mijn groene lakken altijd onaangeraakt blijven in m'n stash :(
  Maar hij is echt prachtig!
  Balen van je schoolwerk!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe jij ook heet, het is een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie kleur!

  Bekijk ook onze blog:
  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op alle lakken van de collectie (behalve de blauwe. die heb ik niet, omdat ik hem niet bijzonder genoeg vond ;)) en deze prachtige groene is mijn favoriet! Ik zag meteen een nail art voor me die ik een paar dagen geleden op mijn blog heb gezet. Stempelcreatie it is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt een heel mooi kleurtje, ben heel blij dat ik em gekocht heb ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie nagellak, lovely om te zien. Aparte kleur groen, vind hem echt heel speciaal. Haha, een verwarring kan of course gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh deze is zo mooi! Ik gebruik hem om kettingen met steentjes een mooi minti-kleurtje te geven, heel leuk om te doen!


  Liefs,
  Janneke

  Win a Pieces bag at www.jantasie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze heeft me verrast, had niet gedacht dat ie zo mooi zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen