donderdag 10 mei 2012

Accessorize - Pink Spice


Vorige week dinsdag ging ik samen met een vriendin een dagje naar Amsterdam. We hebben het erg gezellig gehad en ik heb ook een aantal spulletjes gekocht, waaronder ook een nagellakje die ik vandaag aan jullie laat zien. De nagellak waar ik het over heb is 'Pink Spice', een prachtige roze/oranje duochrome nagellak van het merk Accessorize.


Accessorize is een winkel die velen van jullie waarschijnlijk wel kennen, er zijn aardig veel winkelketen van in Nederland maar bij mij in de buurt zit er helaas geen één. Daarom besloten mijn vriendin en ik even naar binnen te gaan om rond te kijken. Eenmaal binnen werd ik blij verrast, want er stond ook een rek met nagellakjes.

Ik wist dat Accessorize in andere landen nagellak verkocht, maar dacht dat ze dat in Nederland niet deden. Maar dat was dus fout gedacht, want hier stonden ze gewoon. Ik heb wel zo'n idee dat dit misschien wel de enige Accessorize in Nederland is waar ze de nagellak verkopen. Ik ben namelijk ook een keer in Utrecht in twee Accessorize winkelketens geweest en daar stonden ze niet.


Maar nu door naar de nagellak die ik kocht! Accessorize verkoopt een paar erg leuke duochrome lakjes, en ik kon eerst niet kiezen welke ik zou kopen. Uiteindelijk besloot ik voor 'Pink Spice' te gaan, een dupe van de bekende MAC - Bad Fairy.Op het eerste gezicht lijkt 'Pink Spice' een gewone roze kleur met een leuke shimmer, maar zoals je in het flesje al kan zien is dat niet alles. Als je je nagels net even iets anders houdt zie je namelijk ook de oranje gloed die de nagellak bevat, maar die kun je op de volgende foto's beter zien.De nagellak lakte erg fijn en droogde redelijk snel op. Op andere blogs las ik dat mensen de nagellak niet erg fijn vonden met het aan brengen en dat het erg lang duurde voor hij opgedroogd was, maar daar had ik helemaal geen last van.
Op de foto hierboven draag ik twee laagjes en de nagellak is al helemaal dekkend, wat best speciaal is voor een duochrome nagellakje.
En dan de kleur en de finish van de nagellak, die vind ik echt super! De mooie shimmer die de nagellak heeft maakt hem voor mij nog specialer, ik blijf er maar naar kijken!De nagellak kost €5,90 en bevat 10 ml. De prijs vind ik wel wat aan de dure kant, maar de nagellak is het wel helemaal waard.
Of de Accessorize nagellak in meer winkelketens in Nederland wordt verkocht weet ik niet, de winkel waar ik het kocht was in het winkelcentrum 'Kalvertoren' aan de Kalverstraat.


Zoals je wel kon merken ben ik erg  blij met dit nagellakje en heb ik totaal geen spijt dat ik hem heb gekocht! 
Wat vind jij van deze nagellak?
xxx, Judith

18 opmerkingen:

 1. Ik vind hem erg mooi en zeker het geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze toevallig ook in mijn handen gehad in amsterdam! Hahaha! Alleen ik zie nu dat ik spijt ervan heb, dat ik hem niet gekocht heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de nagellak ziet er verdomd goed uit! Helemaal als je je hand iets draait, dan zie je die oranje gloed, gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw! Echt een heel mooi kleurtje!
  Je hebt ook een heel mooie achtergrond trouwens!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet dat ze daar nagellak verkochten. En hij ziet er praaaachtig uit! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een fantastisch mooi kleurtje is dit zeg! :-) Helemaal de prijs waard hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heb dit merk lakje nooit gezien, maar wat een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij heb ik deze ook of net niet meegenomen. Ik dacht dat je ze niet in Nederland kon krijgen, hij is pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie kleur, ik heb bij H&M ook leuke gevonden die er wat op lijkt... maar de mijne is paarsig met goude glitters in!

  BeantwoordenVerwijderen