woensdag 30 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #21 Inspired by a Color


De eerste dag van het onderdeel 'Inspired by...' van de 30 Days Nail Challenge is Day #21 - Inspired by a Color. Voor deze opdracht besloot ik om voor de mintgroene 'Sold out Forever' van Catrice te gaan, een mooie mintgroene kleur die ik deze challenge nog niet eerder heb gebruikt.
Benieuwd naar de nail-art die ik voor deze opdracht hebt gemaakt? Kijk snel verder :)

 


Voor deze nail-art gebruikte ik behalve 'Sold out Forever' nog drie andere nagellakjes, waarvan er twee een special topper zijn.
Als eerst gebruikte ik 'Snow Motion' van Catrice als basis op mijn ringvinger, waar na ik met 'Sold out Forever' groene stipjes plaatste. Ook voor mijn wijsvinger gebruikte ik 'Snow Motion', waarmee ik verticale strepen zette.
Daarna bracht ik de topper 'Godfather of Pearl' van Catrice over 'Sold out Forever' aan op mijn middelvinger. Dat is trouwens in het echt een erg mooie combinatie, helaas zie je dit op de foto's niet zo goed.
Als laatste bracht ik op mijn pink de crackle nagellak 'Crack me! Silver' van Essence aan, die helaas niet zo goed wou breken.

Het resultaat van de nail-art vind ik erg leuk geworden, ik vind het best leuk bij elkaar staan!
'Sold out Forever' is sowieso één van mijn favoriete nagellakjes, ik blijf de kleur erg leuk vinden en heb hem ondertussen ook al erg vaak gedragen :)

De volgende opdracht van de 30 Days Nail Challenge is Day #22 - Inspired by a Song, waarvan ik alvast kan verklappen dat ik het eerst een erg lastige opdracht vond!

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith

13 opmerkingen: