donderdag 15 maart 2012

Catrice Million Styles - Godfather of Pearl


Toen ik dinsdag in naar de Kruidvat ging om te zien of de Million Styles collectie er al lag werd ik blij verrast. Normaal is de Kruidvat bij mij in de buurt altijd laat met de nieuwe collecties te plaatsen, maar dit keer lag hij er al. Ik nam één nagellakje mee en die laat ik vandaag aan jullie zien, kijk mee :)



De nagellak die ik mee nam is #06 - Godfather of Pearl, een mooie, parelachtige effect top coat.
Ik was eerst van plan om er meer nagellakjes te kopen, maar in de winkel realiseerde ik me dat ik van de meeste al een soort dupe had. Daarom besloot ik eerst voor maar één kleur te gaan, misschien ga ik later de week nog even kijken of ik er nog één wil :)

En dan waar jullie op zaten te wachten, de swatches!
Omdat de nagellak bedoeld is als special effect top coat en hij het mooiste is over een donkere kleur bracht ik hem aan over een zwarte nagellak. (De zwarte kleur van de duonagellak 'My sparkling acrobat' van Essence's Circus Circus LE)


Hierboven zie je de zwarte nagellak met één laagje Godfather of Pearl, pretty right?
Op de foto lijkt de shimmer vooral blauw, maar in het echt zie je ook duidelijk bij ander lichtinval een paarse shimmer.


Ik ben echt heel erg blij met deze effect topcoat, hij is echt prachtig! In het echt is het effect nog 10x mooier maar dat kreeg ik helaas niet heel goed op de foto.

De Million Styles topcoats zijn iets duurder als de normale Catrice nagellak, namelijk €2,99.
Momenteel loopt er bij Kruidvat wel een leuke actie, twee nagellakjes van Catrice (dus ook het gewone assortiment) voor €4,-.

Heb jij al iets van deze collectie kunnen kopen?
xxx, Judith

11 opmerkingen: