vrijdag 9 maart 2012

Nail art tutorial: Clouds


Al een hele tijd wou ik de 'clouds' nail-art van Nailside een keer namaken, en toen ik ze vorige week bij Beautypolish zag langskomen besloot ik dat ik dat toch maar eens moest doen.
Vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze nail-art heb gemaakt, kijk mee :)


De simpele maar leuke 'clouds' nail-art heb ik afgekeken bij Jane van Nailside die trouwens supervette nail-arts maakt, bekijk haar blog zeker even!
De nail-art is echt heel erg makkelijk om te maken, het enige wat je nodig hebt zijn drie kleuren nagellak.


Als eerst kies je een kleur die je op je hele nagel aanbrengt, ik ging voor Essence - You belong to me.
Daarna kies je de volgende kleur en daarmee zet je verticale streepjes richting de bovenkant van je nagel die steeds iets korter worden.
Het aantal strepen maakt trouwens niet uit, op mijn duimnagel had ik meer streepjes gezet dan op mijn andere nagels omdat ik benieuwd was hoe dat er uitzag :)Als de tweede laag goed gedroogd is kies je de derde kleur (ik koos voor Milani - HD), hiermee zet je weer verticale strepen op dezelfde plek, alleen dan steeds een stukje korter dan bij de vorige kleur. Als dat ook is opgedroogd is de nail-art eigenlijk al klaar, nog een topcoat erover heen en you're done!Het leuke aan deze nail-art vind ik dat je allerlei verschillende kleur combinatie kunt maken, dit keer ging ik voor een blauwe ondergrond met zwarte en zilveren wolkjes. Op mijn ringvinger had ik de kleuren net omgedraaid, hier ging ik voor een zwarte ondergrond met blauwe en zilveren wolkjes, wat ik er ook erg leuk uit vind zien.

Ik ga deze nail-art waarschijnlijk nog vaker proberen met andere kleuren, ik vind hem namelijk erg leuk!
Ook vind ik deze nail-art ideaal als je weinig tijd hebt en je nagels toch nog iets specialer wilt maken, je kan de wolkjes gewoon over je huidige nagellak aanbrengen. Ideaal trouwens als je al wat tipwear krijgt maar je nagellak er nog niet wil afhalen ;)

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith

10 opmerkingen: