woensdag 30 november 2011

Mijn Wishlist November


Je kent het misschien wel, je kijkt op een beautyblog en ziet een geweldig product staan waarvan je bijna gaat kwijlen. ;)
Misschien heb je dat niet, maar ik ken dat zeker wel.

In ”wishlist” laat ik jullie elke maand zien welke beautyproducten mij zijn opgevallen in de afgelopen maand.
Vandaag is het dus over de producten die mij opvielen in de maand November.


Bron foto
Als eerst ''Virdian'' van Illamasqua. Deze komt uit de Art of Darkness collectie van herfst 2010. Ik had de nagellak al wel eens vaker zien staan en vind hem erg mooi! Ik was het kleurtje weer een beetje vergeten tot ik hem opeens op hier tegenkwam. De swatches zijn echt heel mooi!
In de Art of Darkness collectie zaten 2 nagellakjes, ook ''Scarab'', een donkerrode shimmer nagellak die ook heel mooi is. De nagellak is te koop op de webshop van Illamasqua en kost ongeveer €15,- (omgerekend van £13.50)Dan de nagellak uit de ''Nicki Minaj'' collectie die in Januari 2012 uitkomt. Toen ik op 120coloursofbeauty deze collectie zag vond ik hem er al meteen leuk uitzien. Er zitten 3 hele felle neonkleuren in, 2 met glitters en een paarse crackle topcoat. Alle nagellakjes vind ik er leuk uitzien en ik heb er niet speciaal eentje die mijn favoriet is. De prijs per stuk is €13,95 en er zal nog een mini-set komen met 4 kleuren voor €17,95.


Bron foto
En dan Orly ''Space Cadet'', ook deze vond ik op Mypolishstash. Ik had hem wel eens eerder voorbij zien komen op blogs en vind het echt een supermooi kleurtje. Hij is duochrome en in elk licht zie je weer andere mooie kleuren. Je moet echt even de swatches hiervan bekijken!  Toen ik op de officiële webshop van Orly keek kon ik alleen het kleurtje niet meer vinden. Hij komt uit de Cosmic FX collectie, de andere 5 lakjes uit de collectie stonden nog wel op de website, erg raar maarja.. Een Orly lakje kost €5,89.


Bron foto
Bron foto
Als laatste op mijn wishlist twee nagellakjes uit de ''Holland'' collection, ''I don't give a Rotterdam!'' & ''Gouda Gouda Two Shoes''. Toen ik eind oktober op Misslipgloss over de ''Holland'' collectie las werd ik al enthousiast. Wat cool dat OPI met een collectie komt geïnspireerd op Nederland! Deze collectie zal pas in maart 2012 te koop zijn. De prijs zal waarschijnlijk €13,95 per stuk zijn.


En dat was mijn wishlist voor deze maand alweer!
Wat staat er op jou wishlist van deze maand?
 xxx, Judith

1 opmerking: