zaterdag 12 november 2011

Catrice mono's - Talk like an Egyptian & C'mon Chameleon

Toen ik laatst bij de Kruidvat was kocht ik 2 Catrice eyeshadow mono's. Talk like an Egyptian & C'mon Chameleon!. Over C'mon Chameleon! had ik een review gezien op Beautyill.nl en deze leek me erg mooi. Omdat de 35% korting er nog was bij 2 make-up producten nam ik ook nog Talk like an Egyptian mee, een mooie gouden kleur.

Talk like an Egyptian - C'mon Chameleon!
Op de verpakking van de mono's heb ik niets aan te merken, ze zien er mooi strak en niet goedkoop uit.
Ook zijn de verpakkingen makkelijk op te bergen in je stash, wat ik ook een pluspunt vind.

Als eerst Talk like an Egyptian, dit is een gouden kleur met veel glitters. De textuur is een beetje grof  door alle glitters, waardoor ik een beetje last van fall-out had. De oogschaduw vindt ik er erg mooi uitzien.

 Dan C'mon Chameleon!, in de winkel lijkt het een gewone bruine oogschaduw maar als je goed kijkt zie je dat hij duochrome is. De oogschaduw heeft namelijk een groen/blauwe gloed over zich heen, wat hem erg bijzonder maakt. Toen ik het review van deze oogschaduw zag wist ik dat ik hem ook wou hebben, ik vind hem echt prachtig!

En dan de swatches, dit is een laagje. Jammer genoeg kreeg ik door het licht de groen/blauwe ondertoon van C'mon Chameleon! niet goed op de foto. Wil je deze toch goed zien? Kijk even naar één van deze reviews: Beautyill of Veracamilla.

De Catrice mono's bevatten 2,0 gram en kosten €2,79 per stuk.
En ze zijn te koop bij de Kruidvat of Trekpleister.

Wat vind jij van deze mono's?
xxx, Judith

1 opmerking: