woensdag 12 september 2012

Tag: Before I die (Daredevilmodus)Hoewel ik in de laatste twee weken al twee tags heb gedaan, ga ik er vandaag gewoon nog eentje doen :)
Vorige week werd ik door Cynthia van Beautykoning getagd met de 'Before I die' tag, een tag die ik al vaker had gezien en waarvan ik stiekem hoopte dat ik hem ooit ook nog eens mocht doen.
Toen Cynthia me tagde was ik dus erg blij en besloot ik dat ik deze tag meteen in ging vullen, maar helaas had ik daar niet meteen tijd voor...
Vandaag had ik dan eindelijk tijd om deze tag eindelijk te doen, dus kijk snel verder naar mijn Before I die (Daredevilmodus) lijst!


Cynthia zelf had de tag in twee versies ingevuld, eentje met redelijk behaalbare en makkelijke doelen en eentje in de Daredevilmodus. Deze versies bevat wat avontuurlijke en lastigere doelen, die allemaal wel erg gaaf zijn!
Mijn lijstje bevat een paar echte Daredevil doelen en een paar wat mindere, maar toch zijn ze allemaal best avontuurlijk. Dus, let's start!We beginnen met een doel dat niet erg daredevil is, maar wel iets wat ik ooit nog wil doen.

Hawaï lijkt me echt een perfecte vakantiebestemming en de standen zien er echt super uit, dus daar zou ik later best eens naartoe willen.

 

Dit doel zag ik ook al bij Cynthia staan en ik vond hem zo leuk! Het lijkt me echt gaaf om een keer op reis te gaan zonder dat je van te voren al weet waar je naartoe gaat, omdat je dat pas bij het vliegveld beslist.
Eigenlijk is dit helemaal niets voor mij, omdat ik zo iemand ben die altijd van te voren wil weten wat er gaat gebeuren. Juist daarom is het wel goed om soms impulsief te doen, en daar is dit natuurlijk een ideaal voorbeeld voor.Over dit doel heb ik niet erg veel te vertellen, maar het lijkt me gewoon echt prachtig om een keer het Noorderlicht te zien. Neem nou het plaatje hierboven, zoiets is toch adembenemend om te zien!Dit doel is iets wat ik eigenlijk al heel lang wil, namelijk een luchtballonvaart maken.
Als sinds ik klein was vond ik het altijd al fantastisch om luchtballonnen te zien en leek het me ook super om ooit zelf in zo'n luchtballon te zitten.Of het me wel mooi zal staan weet ik eigenlijk niet, maar het lijkt me erg leuk om mijn haar ooit rood te verven. Bij andere mensen vind ik het altijd heel leuk staan, dus misschien moet ik het toch ook ooit zelf proberen...Een roadtrip (en dan het liefst door de USA) maken met mijn beste vrienden is misschien wel mijn favoriete doel uit deze lijst.
Het lijkt me sowieso fantastisch om ooit een roadtrip door de Verenigde Staten te maken, omdat je onderweg zoveel verschillende landschappen en andere dingen tegenkomt.
Natuurlijk wordt dit in je eentje na een tijdje wel wat saai, dus daarom lijkt het me super om dit ooit in het gezelschap van beste vrienden te doen :)Het laatste doel is volgensmij niet heel origineel, want ik denk dat bijna iedereen wel eens de 'Empire State' wil bezoeken. 
Maar dat hij niet erg origineel ismaakt niet uit, want op mijn Before I die lijst staat hij ook gewoon :)


En dat waren dan de onderdelen van mijn Before I die (Daredevilmodus) lijst!
Tijdens het zoeken naar leuke doelen ben ik echt heel veel gave ideeën tegengekomen, waarvan ik inmiddels al veel in een speciaal bestandmapje ervoor heb geplaatst.
Wie weet ga ik ooit ook nog de gewone Before I die versie doen, gewoon omdat ik het zo leuk vind om al die plaatjes op te zoeken, haha :)

Ik tag niemand in het speciaal, maar neem de tag gerust over als je hem ook graag wilt doen!

Wat staat er op jouw Before I die lijst?
xxx, Judith

11 opmerkingen:

 1. Die go into a airport and buy tickets for a random flight lijkt me zo geweldig hahaha! Dat wil ik écht een keertje doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, naar America gaan wil ik ook nog eens ooit doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb precies hetzelfde! Het lijkt me allemaal zo leuk! Vooral die met NY en de random flight, hihi :)
  Loves.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik heb hem overlaatst ook gedaan, had er heel wat meer, haha :)
  Elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, volgensmij had ik er eigenlijk ook nog wel een stuk meer kunnen doen :)
   Is goed, ik volg je nu!

   Verwijderen
 5. "Go into an airport and buy tickets for a random flight", yeah dat wil ik ook gaan doen! New York lijkt mij ook gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, I love it! Leuk dat je ook de daredevil version hebt gedaan, is gewaagd, maar zeer plezant om te lezen. ^^ New York, yaaaaaay! Een ticket kopen gewoon zomaar, ineens, uit het niets, hoe vet? Nothern lights, lovely. Dat lijkt mij echt iets wat je moet gezien hebben, volgens mij valt dat ook nauwelijks te beschrijven. :o Misschien een rode kleurspoeling? Of een photoshop programma? Taaaz ofzo? Of maybe een pruik? Try it!

  BeantwoordenVerwijderen