maandag 9 juli 2012

Favorite Music @ The Moment


Heel soms heb ik er last van; een dag dat ik eigenlijk helemaal geen zin heb om over nagellak of make-up te bloggen.
Gisteren had ik weer eens zo'n dag... Hoewel ik de hele dag eigenlijk niets te doen had, heb ik mezelf toch erg goed kunnen vermaken door online series te kijken, andere blogs bezoeken en veel muziek luisteren.
Ik had eigenlijk genoeg tijd om een artikel te schrijven en had alle foto's er ook al klaar voor staan, maar ik had gewoon echt een ker geen zin...
Omdat ik wel graag vandaag een artikel wou plaatsen, besloot ik om in plaats van een artikel over beauty/nagellak een keer een artikel over muziek te plaatsen.
Dus kijk snel verder om mijn favoriete nummers van dit moment te zien!We beginnen met 'Feel the Love' van Rundimental ft. John Newman.
Erg veel over dit nummer heb ik niet te vertellen, het is gewoon een erg leuk nummer waarop ik als ik alleen thuis ben helemaal los kan gaan ;)


 Het tweede nummer in mijn lijst is 'Keep Your Head Up' van Ben Howard.
Toen ik deze voor het eerst op de radio hoorde, heb ik hem meteen opgezocht en sindsdien heb ik hem erg vaak geluisterd.
Het is een erg mooi nummer en het filmpje erbij vind ik ook erg leuk, het geeft me wel een beetje een vakantiegevoel :)


En dan gaan we verder met het nieuwste nummer van Maroon 5, 'One More Night'.
Ik vind de nummers van Maroon 5 altijd wel erg leuk en zo ook dit nummer :)
Erg veel kan ik er eigenlijk niet over vertellen, behalve dat ik hem binnen één week al erg vaak geluisterd heb... Thanks to Youtuberepeat, haha! ;)


 Het volgende nummer is 'Tacatà' van Tacabro, een nummer die je de laatste weken vast wel een keer op de radio hebt gehoord.
Dit nummer is wel een beetje een guilty pleasure van mij, hij is erg fout (vooral het clipje ook, haha) maar toch vind ik hem erg leuk.
Het nummer doet me erg denken aan mijn klas van het afgelopen schooljaar, omdat we hem de laatste week in de klas best vaak gedraaid hebben.


Een ander nummer dat je de laatste tijd erg vaak op de radio hoort is 'Lion in the Morning Sun' van Will and the People.
Dit nummer doet me ook erg aan vakantie denken, het is echt een feel good nummer die ik waarschijnlijk nog erg vaak ga draaien :)


 Het volgende nummer is misschien voor veel mensen nog onbekend, namelijk 'Ships in the Night' van Mat Kearney.
Dankzij een post over muziek op Eline's blog kwam ik een tijdje geleden dit nummer tegen en sindsdien ben ik verslaafd!
Ik kende Mat Kearney eerst nog helemaal niet, maar door Eline's artikel ben ik erachter gekomen dat hij erg leuke muziek heeft. Vooral 'Ships in the Night' vind ik dus geweldig, dit is waarschijnlijk ook mijn favoriete nummer van dit jaar tot nu toe :)


 En dan verder met een andere favoriet van mij, 'Brother' van Matt Corby.
Dit nummer had ik een tijd geleden al vaker gehoord en ik vond hem toen erg leuk, alleen wist ik de naam er helaas niet van :(
Later was ik hem alweer vergeten en toen ik hem pas opeens op de radio hoorde, was ik dan ook erg verrast en besloot ik hem meteen op te zoeken op Youtube.
Sindsdien heb ik hem erg vaak geluisterd en is ook dit een echte favoriet van me geworden!


Als laatste hebben we 'Waste' van Foster The People.
Een vriendin liet me eergisteren dit nummer horen en ik vond hem al meteen erg leuk klinken, dus heb ik hem thuis nog eens opgezocht.
Ook al ken ik dit nummer pas sinds eergisteren, ik heb hem al best vaak geluisterd omdat hij gisteren bijna de hele dag op repeat heeft gestaan :)


En dat waren dan mijn favoriete nummers van dit moment!
Waarschijnlijk zal ik nog eens vaker een artikel maken met mijn favoriete nummers van het moment, misschien één keer per maand ofzo...
Zouden jullie dat leuk vinden om te zien of heb je toch liever alleen maar beauty artikels? Laat het me even weten! :)

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?
xxx, Judith

9 opmerkingen:

 1. Mm, dit is niet echt mijn smaak qua muziek! Ik vind zulke lifestyle artikels trouwens wel leuk hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foster the people, maroon 5,..
  leuke muziek
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Payphone van Maroon 5 is op dit moment mijn favoriete nummer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amazing om weer nieuwe nummers in mijn playlist te hebben! Ik houd van dit soort artikelen, hierdoor leer je weer nieuwe liedjes kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaa je hebt een paar leuke nummer er tussen zitten! Matt Corby is echt hemels! Net als Will and the People, Foster the People en natuurlijk Ben Howard!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke liedjes, word er helemaal vrolijk van!

  XOXO,

  xcomemoda.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen