zaterdag 9 november 2013

New 31 Days Nail Challenge: Day 25 - Inspired by your Childhood


Dag 25 van de New 31 Days Nail Challenge heeft als opdracht 'Inspired by your Childhood'. Deze opdracht vond ik tot nu toe denk ik het lastigst van de hele challenge, omdat ik eerst echt geen leuke idee├źn ervoor had.
Gelukkig heb ik uiteindelijk toch een leuk idee kunnen vinden, doordat ik een kijkje had genomen tussen mijn kinderboeken en daar 'Rupsje Nooitgenoeg' bij zag staan.

En hierboven zie je het resultaat! Ik besloot het tekeningetje van Rupsje Nooitgenoeg over alle nagels te laten doorlopen, omdat dat er wel leuk uitzag en natuurlijk perfect was voor een wat langer figuurtje zoals deze. Om de nail-art wat netter te kunnen maken, besloot ik eerst met een zwarte pen op mijn witte nagels alle lijntjes te zetten en deze vervolgens met behulp van een sponsje en nagellak in te kleuren.

Ik ben erg blij met het resultaat van de nail-art. Het ziet er schattig uit en dat terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te maken is!

Gebruikte nagellak: W7 - White, Catrice - I'm not a Greenager, Catrice - Planet Tokyo (Neo Geisha LE), Essence - Upper Green Side, Catrice - Bye, Bye Birdy en Catrice - Bloody Mary to Go.

Wat vind jij van deze nail-art?
xxx, Judith


12 opmerkingen:

 1. Jaaa wat super lief! Jeugdsentiment :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk gedaan! Zoiets zie je niet vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw rupsje nooit genoeg, wat een jeugdsentiment! :) Super leuk en mooi gemaakt! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh wat super gedaan! Ik lees dit boek heel vaak voor aan mijn zoontje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie lakjes!

  x creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow dit is echt heel erg mooi gelakt!!!!!!
  En jup, Rupsje Nooitgenoeg is heel herkenbaar, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha geweldig dit! Ik las dat vroeger ook altijd (of werd voorgelezen ;p). Lief dat je m'n blog bent gaan volgen trouwens!

  Liefs, Janna

  BeantwoordenVerwijderen