zondag 9 juni 2013

Update: Veranderingen op Weheartnailpolish 2.0


Laat ik dit artikel maar eens begin met me hééééél erg te verontschuldigen voor het feit dat ik zo'n drie weken niets meer op Weheartnailpolish heb geplaatst en ook niet meer op andere blogs gecomment heb. Mijn afwezigheid is eigenlijk niet goed te praten, maar toch wil ik jullie vandaag even proberen uitleggen waarom ik niets geplaatst heb. Ook wil ik het meteen over mijn plannen voor Weheartnailpolish in de toekomst hebben, omdat er een paar veranderingen zullen komen.
Dus herken je ondertussen mijn blog nog wel en ben je toch benieuwd wat ik te zeggen heb? Lees dan snel verder!


 (belangrijk: dit wordt waarschijnlijk een lang artikel, dus voor het geval je geen tijd of zin hebt om alles te lezen heb ik even de belangrijkste punten in dikgedrukt lettertype gezet)

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten, maakte ik begin dit jaar de beslissing om niet meer om de dag te gaan bloggen. Deze keuze maakte ik toen omdat het bloggen steeds meer als een verplichting ging voelen, en ik het daardoor wat minder leuk ging vinden. Ook had ik het erg druk met huiswerk/leren en als ik daar dan eindelijk mee klaar was had ik vaak geen zin om nog aan artikels te werken.
Helaas heb ik het op dit moment nog steeds erg druk met school, wat vooral zo is omdat de toetsweek bijna in zicht is. Dit heeft ook deels met mijn afwezigheid te maken, maar toch was dit niet de enige reden waarom er geen artikels verschenen...

Ik merk de laatste tijd namelijk dat ik bij het voorbereiden van een artikel steeds minder zin kreeg in het schrijven van het artikel en dat ook vaker begon uit te stellen. 
Een voorbeeld hiervan is de New 31 Days Nail Challenge waar ik mee bezig ben: ondertussen heb ik namelijk de foto's van vier of vijf nieuwe nail-arts al gemaakt en bewerkt, maar het schrijven van een artikel erbij stel ik steeds uit...
Hoe het precies komt dat ik het schrijven van de artikels eigenlijk helemaal niet zo leuk meer vind weet ik niet echt. Vorig jaar vond ik het namelijk echt geweldig om te doen en stonden er elke keer wel drie tot vijf artikels vooruitgepland, maar nu heb ik er eerlijk gezegd nooit zin meer in.


Omdat ik niet helemaal wil stoppen met het maken van nail-arts, maar tegelijkertijd ook niet tegen mijn zin in artikels wil gaan schrijven, ben ik met een soort oplossing gekomen: ik zal gewoon nail-arts blijven posten op Weheartnailpolish, maar hierbij zal weinig tot geen tekst komen te staan.

Er zullen geen vaste dagen zijn waarop je een nieuwe nail-art kunt verwachten, omdat ik ze alleen zal maken wanneer ik er zin en tijd voor heb. Gelukkig is het wel bijna zomervakantie, wat betekent dat ik waarschijnlijk weer iets meer tijd om nail-arts te maken heb :)
Ook zal ik soms wel gewone swatches van nagellakjes plaatsen, maar ook hierbij komt dan niet echt tekst te staan.

En dat was volgens mij alles wat ik wou mededelen!
Op het moment dat ik dit artikel afrond is het trouwens al middernacht geweest en echt veel zin om het nog een keer helemaal door te nemen heb ik niet, dus alvast excuses voor eventuele spelfouten of kromme zinnen :')

xxx, Judith

PS. Voor de mensen die mijn afwezigheid in de comments op hun blog hadden opgemerkt: Natuurlijk blijf ik jullie blogs gewoon volgen en na de toetsweek zal ik ook wat weer vaker op jullie artikelen commenten!

9 opmerkingen:

 1. Hardstikke mooie middenweg! succes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee, succes! Ik heb er zelf ook voor gekozen om kleinere artikeltjes te maken, dan wordt het ook sneller gelezen en gaat de aandacht meer naar wat je nou eigenlijk hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet er plezier in blijven houden, dus het is een goede oplossing. Ik blijf je in ieder geval volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je aan jezelf blijft denken, doe vooral wat je zelf wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijf goed aan jezelf denken, de artikelen verschijnen gewoon op Bloglovin, waarin ik vervolgens je kom stalken! :) Keep up the good work lady en pak lekker je rust. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk dat je in ieder geval nail arts blijft maken :) het is natuurlijk het belangrijkste dat het leuk blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed dat je aan je zelf denkt! Het moet natuurlijk voor jou ook leuk blijven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat veel herkenning.... Ik voel hetzelfde. Schrijf dan meestal ook niet zoveel. Het gaat erom waar jij je lekker bij voelt! Soms denk ik wel eens dat ik het gewoon bij Instagram wil houden en daar wat opbouwen. Maar afscheid nemen van mijn blog wil ik ook niet. Ik hoop dat je je nail arts wel blijft delen, op wat voor manier dan ook. Ik zal je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je er geen plezier aan beleeft, moet je het gewoon niet doen, zo simpel is dat. Bloggen moet wel leuk blijven, trouwe lezers blijven toch wel hangen ;)

  BeantwoordenVerwijderen