woensdag 28 november 2012

Current Favorites ~ November



Een soort artikel dat ik al een aantal keer op verschillende blogs ben tegengekomen, is een artikel waarin je iemands favoriete dingen van dat moment getoond worden (denk bijvoorbeeld aan make-up, kleding, muziek of eten). Omdat ik dat soort artikels vaak erg leuk vind om te lezen, bedacht ik dat het misschien wel leuk was om zelf ook een keer zo'n soort artikel te maken met daarin mijn favorieten van dit moment.
Of dit een maandelijks onderwerp op Weheartnailpolish wordt weet ik nog niet zeker, dus laten we eerst maar eens gewoon verder kijken naar mijn favorieten van November!



Favoriete nagellak: Mijn favoriete nagellak van dit moment is 'Fantasy Fire' van Max Factor, die ik afgelopen weekend kocht. De nagellak stond al een lange tijd op mijn wishlist, dus daarom ben ik erg blij dat ik hem nu eindelijk gekocht heb!
'Fantasy Fire' is echt een prachtige nagellak die vooral als topcoat over donkere kleuren er geweldig uitziet.
(Ik zal trouwens snel de swatches van deze nagellak online plaatsen, maar waarschijnlijk wordt dat ergens volgende week omdat ik deze week helaas nog geen tijd heb om te swatchen!)


Bron foto: Uniquestyle.nl

Favoriete make-up: De Stay All Day 16h Concealer van Essence is mijn favoriete make-up product van dit moment, omdat ik hem gewoon erg fijn vind werken en hij bovendien ook erg goedkoop is.
Een fijne concealer is sowieso een musthave voor mij, omdat ik eigenlijk altijd wel last heb van donkere kringen/wallen onder mijn ogen. Gelukkig helpt deze concealer om ze voor een groot deel te verbergen, dus daarom is ook hij een favoriet van me :)



Favoriete verzorgingsproduct: In de herfst/winter krijg ik al erg snel last van droge handen en daarom is een fijne handcrème ook een product wat ik erg belangrijk vind.
De handcrèmes van Essence vind ik zelf altijd erg fijn: ze ruiken heerlijk, zijn goedkoop en maken mijn handen weer lekker zacht.
Vooral de speciale winter-handcrème met de geur Apple Cinnamon Punch (links op de foto) vind ik op dit moment echt heerlijk ruiken, hij doet me echt aan winter denken!
Helaas zijn deze handcrèmes van Essence (nog) niet in Nederland te koop en heb ik veel geluk dat ik dichtbij de Duitse grens woon.


Mijn Tumblr

Favoriete site: Oké... nu speel ik een klein beetje vals, haha. Tumblr is namelijk al een aardig lange tijd mijn favoriete internetsite en hoort dus eigenlijk niet bij mijn favorieten van dit moment...
Maarja ik heb hem er toch maar bij gezet, omdat hij naast Bloglovin' en Youtube wel de site is die ik verreweg het meeste bezoek :)



Favoriete serie: Zoals ik jullie vorige week al even kort in een artikeltje vertelde, ben ik sinds anderhalve week begonnen met het kijken naar de serie Pretty Little Liars.
Eerlijk gezegd snap ik niet dat ik dit niet eerder heb gedaan, want wat een leuke en spannende serie is het!
Op dit moment ben ik met het kijken bij aflevering 17 van seizoen 1 gebleven, dus ik heb gelukkig nog een aardig deel in te halen voordat het tweede deel van seizoen 3 in Januari weer begint.



Favoriete muziek: Mijn favoriete nummer van dit moment vond ik best lastig om te kiezen, omdat ik op dit moment wel meer liedjes erg leuk vind!
Uiteindelijk heb ik gekozen voor 'Wallpaper' van Staygold, omdat ik dat nummer op dit moment gewoon een erg lekker nummer vind :)


Bron foto: Google.com

Favoriete eten/snoep: Op dit moment zijn Jellybeans (en dan vooral die van de Hema) zeker weten mijn favoriete snoepgoed!
Hoewel ik Jellybeans al een tijdje kende, ben ik er pas sinds kort echt verslaafd aan geworden.
Maarja, ze zijn gewoon zo lekker en ook alweer zo snel op voordat je het doorhebt, haha ;)



Favoriete kledingstuk: Mijn favoriete kledingstukken van dit moment zijn mijn twee blousejes van de Primark, waarvan je hierboven één van de twee op de foto ziet.
Ik vind deze blousejes gewoon erg lekker zitten en ze staan me ook wel leuk, dus ik ben zeker van plan om ze de volgende keer dat ik bij de Primark ben nog in andere kleuren aan te schaffen!


En dat waren mijn favorieten van dit moment dan!
Wat is op dit moment een favoriet product van jou?
xxx, Judith

9 opmerkingen:

  1. Leuk! 'Fantasy Fire' van Max Factor is zo cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen. Fantasy fire is zo mooi hè

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten, ik wil de essence concealer nog eens proberen, ik ga hem denk ik binnenkort kopen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldig artikel ♥ Het klinkt allemaal heel leuk. Over die concealer heb ik al veel goede dingen gehoord, dus misschien is dat ook wel iets voor mij. En wat leuk dat je nu ook PLL kijkt! Welkom bij de club! Wie vind je het leukst? :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha lastig, ik vind ze allemaal wel leuk! Maar ik denk dat ik Spencer op dit moment het leukste vind :)

      Verwijderen
  5. Jellybeans en Tumblr, gouden combinatie trouwens! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het lakje is zo mooi! Ik hou ook van Pretty Little Liars, geweldige serie.

    BeantwoordenVerwijderen