donderdag 12 april 2012

30 Days Nail Challenge - Day #04 Green Nails


Dag 4 van de challenge is Green Nails en die opdracht zien jullie vandaag.
Ik vind groene nagellak best leuk staan, maar heel veel verschillende groene nagellakjes heb ik niet.
Voor vandaag koos ik om een groen nagellakje te laten zien die ik nog niet eerder had laten zien op mijn blog, namelijk de kleur 'I sea you' van Catrice. Klik snel op 'meer lezen' om verder te gaan naar de swatches!Als eerst moet ik even zeggen dat de foto een beetje raar is geworden, mijn handen lijken er namelijk bijna wit op. Hoe dat precies komt weet ik niet, maar het was jammer genoeg de enige foto waar de kleur van de nagellak wel precies klopte.

Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes 'I sea you', een zeegroen nagellakje van Catrice die in het echt soms een heel klein beetje naar blauw neigt.
De nagellak dekt prima, lakt erg fijn en droogt net als de andere Catrice lakjes redelijk snel.

Deze nagellak van Catrice is op dit moment helaas al een tijdje uit het assortiment en ook 'Jade is not my Name' (precies dezelfde kleur maar dan met een andere naam) die later in het assortiment kwam, is sinds de laatste assortiment vernieuwing niet meer te koop.

En dat was de opdracht van vandaag alweer :)
Zaterdag zien jullie die volgende challenge verschijnen, namelijk Day #05 - Blue Nails.

Wat vind jij van dit kleurtje?
xxx, Judith

EDIT: Sorry voor de latere post van vandaag! Er is vanochtend waarschijnlijk iets mis gegaan met het inplannen van de post waardoor hij niet om 07.00 online kwam. Omdat ik de hele dag op school was heb ik hier niet van gemerkt, maar hier is hij alsnog ;)

10 opmerkingen: