woensdag 30 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #21 Inspired by a Color


De eerste dag van het onderdeel 'Inspired by...' van de 30 Days Nail Challenge is Day #21 - Inspired by a Color. Voor deze opdracht besloot ik om voor de mintgroene 'Sold out Forever' van Catrice te gaan, een mooie mintgroene kleur die ik deze challenge nog niet eerder heb gebruikt.
Benieuwd naar de nail-art die ik voor deze opdracht hebt gemaakt? Kijk snel verder :)

maandag 28 mei 2012

Catrice - Dirty Berry

 
In plaats van de 30 Days Nail Challenge vandaag de swatches van Dirty Berry, een erg mooi nagellakje van Catrice. Deze kleur kocht ik tijdens de 1 + 1 actie van Kruidvat en vandaag swatch ik hem eindelijk, dus kijk snel verder! 

zaterdag 26 mei 2012

Tag: Nagellak

Bron foto: Weheartit.com

Op Charlotte's blog zag ik een tijdje geleden een erg leuke tag voorbijkomen, namelijk de nagellak tag.
Deze tag wou ik ook nog eens gaan doen en vandaag is het dan eindelijk zover!
Want zeg nou zelf; als nagellak-verslaafde met een eigen blog over nagellak moet je deze tag eigenlijk wel gedaan hebben toch? :)
Kijk snel verder voor de vragen!

donderdag 24 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #20 Water Marbled


Vandaag zien jullie de laatste opdracht van het onderdeel 'Patterns' van de 30 Days Nail Challenge, namelijk Day #20 - Water Marbled. Met Water Marble nails heb ik een haat-liefdeverhouding,  ik vind het altijd erg mooi om te zien maar als ik het zelf probeer lukt het nooit zo goed. De laatste keer dat ik Water Marble nails probeerde was tijdens de Nail-art Challenge die ik eind vorig jaar deed, en dat was echt een grote fail geworden. Dit keer ging het wel iets beter, maar het is nog niet precies zoals ik het wou hebben.
Anyway, kijk maar gewoon snel verder voor het resultaat :)

dinsdag 22 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #19 Galaxies


Day #19 - Galaxies is een opdracht van de 30 Days Nail Challenge die mij erg leuk leek, maar ook best lastig. Ik had tijdens een andere challenge al een keer Galaxies nails gemaakt, zie hier, en daar was ik niet super tevreden mee. Dat kwam vooral omdat ik toen zo veel kleuren had gebruikt waardoor je de achtergrond bijna niet meer kon zien, maar daar heb ik deze keer beter opgelet.
Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder! :)

zondag 20 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #18 Half Moons


We gaan weer verder met de 30 Days Nail Challenge, met vandaag de opdracht Day #18 - Half moons.
De Half Moons nail-art kende ik al wel, maar zelf had ik het nog nooit geprobeerd.
Op internet las ik dat veel mensen voor deze nail-art versterkingsringetjes gebruikten en daarmee op een gemakkelijke manier een erg mooi resultaat kregen, dus heb ik ze ook gekocht.
Benieuwd hoe de nail-art is geworden? Kijk snel verder voor het resultaat!

vrijdag 18 mei 2012

Mijn stash - Speciale topcoats


Iets wat ik altijd erg leuk vind zijn speciale topcoats die je over een andere nagellak aan kunt brengen, om zo je nagels nog wat specialer te maken. Vooral met een zwarte nagellak + een speciale topcoat kan je erg mooie combinaties maken, dat doe ik zelf ook aardig vaak. Daarom leek het mij wel leuk om jullie vandaag mijn stash van speciale topcoats te laten zien, kijk snel mee :)

woensdag 16 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #17 Glitter


Vandaag gaan we weer verder met de 30 Days Nail Challenge, met vandaag de opdracht Day #17 - Glitters.
Deze opdracht is niet erg lastig, een echte nail-art kan je er ook eigenlijk niet bij maken. Heel erg vond ik dat niet, want ik was deze week aardig druk voor school en had dus niet heel veel tijd voor mijn nagels.
De combinatie waarvoor ik vandaag heb gekozen heb ik al wel vaker gedragen, maar ik blijf hem erg leuk vinden. Kijk snel verder om te zien hoe het is geworden :)

maandag 14 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #16 Tribal Print


Aan het eind van de vorige 30 Days Nail Challenge opdracht vertelde ik al dat Day #16  - Tribal Print een opdracht was waar ik erg naar uitkeek.
Een Tribal Print nail-art wou ik al langere tijd proberen, maar ik vergat het steeds of stelde het uit omdat ik dacht dat het bij mij toch zou mislukken. Toen ik zag dat het een opdracht was in de 30 Days Nail Challenge vond ik dat erg leuk, nu moest ik hem wel maken en kon ik het ook niet meer vergeten :)
Vandaag is het eindelijk zover en kan ik jullie het resultaat laten zien, dus kijk snel verder!

zaterdag 12 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #15 Delicate Print


Vandaag gaan we weer verder met de 30 Days Nail Challenge, met als opdracht vandaag: Day #15 - Delicate Print.
Wat bij deze opdracht precies het thema was wist ik eerst niet, dus zocht ik op internet wat nail-arts met Delicate print. Bij de plaatjes zag ik vooral veel nail-art gemaakt met image plates (dus met stempelsetjes) of nail-arts met iets van kant.
Omdat ik zelf geen stempelsetjes of image plates heb besloot ik voor het tweede te gaan, kijk snel verder voor mijn resultaat! :)

donderdag 10 mei 2012

Accessorize - Pink Spice


Vorige week dinsdag ging ik samen met een vriendin een dagje naar Amsterdam. We hebben het erg gezellig gehad en ik heb ook een aantal spulletjes gekocht, waaronder ook een nagellakje die ik vandaag aan jullie laat zien. De nagellak waar ik het over heb is 'Pink Spice', een prachtige roze/oranje duochrome nagellak van het merk Accessorize.

dinsdag 8 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #14 Flowers


Een dag waar ik sinds het begin van de 30 Days Nail Challenge al naar uitkeek was Day #14 - Flowers.
Ik had al heel lang een idee in mijn hoofd met wat ik precies wou doen, maar dat is toch op het laatste moment nog veranderd. Eerst was ik namelijk van plan om deze nail-art na te maken, maar na een tijdje begon ik te twijfelen en besloot ik toch zelf een nail-art te bedenken. Kijk snel verder voor het resultaat!

zondag 6 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #13 Animal Print


De volgende opdracht van de 30 Days Nail Challenge is Day #13 - Animal Print
Deze opdracht vind ik zelf heel leuk, maar op best lastig. Ik besloot namelijk om een luipaard nail-art te maken, en dat had ik nog nooit eerder geprobeerd. 
Kijk snel verder om mijn derde en eindelijk gelukte poging van deze opdracht te zien!

vrijdag 4 mei 2012

30 Days Nail Challenge - Day #12 Stripes


Na een korte pauze gaan we vandaag weer verder met de 30 Days Nail Challenge, met vandaag de opdracht Day #12 - Stripes. Alweer een opdracht die niet erg lastig is, die komen pas later in de challenge.
Voor deze challenge had ik al vrijwel meteen een idee in mijn hoofd, dus kijk snel verder om te zien hoe de nail-art is geworden!

woensdag 2 mei 2012

Catrice mono's - Oh, It´s Toffeeful! & Luke SkyStalker


In mijn shoplog van de Kruidvat 1 + 1 actie van twee weken geleden kon je al zien dat ik onder andere twee mono oogschaduws van Catrice had gekocht. Vandaag review ik deze twee mono's voor jullie, dus kijk snel verder voor de swatches :)